Last news in Fakti

3 Април, 2023 13:51 1 381 10

Съдят мъж, убил баба си с чук

  • убийство-
  • баба-
  • чук

По делото е установено, че мъжът е употребявал алкохол и наркотици и бил агресивен към близките си

Съдят мъж, убил баба си с чук  - 1

Окръжната прокуратура в Пловдив изправи пред съда 28-годишния Христо Сираков.

Той е обвинен, че на 30 юли миналата година е убил 84-годишната си баба Митра Сиракова в семейната им къща в село Браниполе, като деянието е извършено по особено мъчителен начин.

По делото е установено, че мъжът е употребявал алкохол и наркотици и бил агресивен към близките си.

На 29 юли вечерта Христо Сираков се напил и дрогирал. В ранните часове на следващия ден се прибрал в дома си, където живеел с възрастната си баба, която е бивша учителка.

В един момент избухнал и започнал да налага старицата с твърд предмет. На втория етаж живеела майката на Христо, която била инвалид и не успяла да се намеси.

Нападнатата баба Митра починала в дома си от нараняванията. По-късно внукът ѝ се обадил на тел. 112 и съобщил, че е извършил убийство на баба си.

Самият Христо Сираков призна по време на разследването срещу него, че е ударил баба си многократно с чук и пожела да остане в ареста.

Той е работил в гумаджийницата на покойния си баща, която се намира в двора на самата къща, където е станала трагедията.

Предстои съдът да насрочи заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е от тревата

    4 0 Отговор
    дето само нея хващат, от другото дето го не хващат и е под пряко ръководство на политици е.

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Не е от тревата":

    ПОвечето от тия дето подръпват канапец, живеят с убеждението, че тревицата не им прави нищо. Те така се и усещат, но не могат да се погледнат от страни.
    Аз имам наблюдения над 4-ма млади мъже, които познавм доста години преди да почнат да пушат коноп. И смело мога да ви кажа, че за 1-2 години, психиката им се бе променила до неузнавемост. Трима от тях развиха тревожност и параноя. Смятат, че всеки ги следи, всеки иска да им напакости... станаха подозрителни и недружелюбни. Двам от тия тримата, се усещат, че са станали такива, но са убедени, че това не е от тревата, ами понеже на истина хората ги шпионират и наблюдават. И тримата се разведоха, при това със скандали.
    Този, единия дето не разви маниакални състояния, просто се затвори в себе. Отдели се от всички и стана клошар. Той и не бе женен, така ,че нямаше как да се разведе. То и по-добре, де.

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 3 Раданч Татлъту

    4 2 Отговор
    Тоя е бил гласоподавател на Добрите сили.🦧💋🦧
  • 4 Хан Ауспух

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    И аз не познавам нормални които се напушват.
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    имахме някога смъртно за убийците
  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Логичност и Факт точен Истински коментар Ник Нейм Механик
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ФАКТИ

    6 1 Отговор
    Защо изтрихте седмият коментар,защото не ви харесва ли?Май въобще не ви харесват истинските и честни отговори.ХАХАХА изтрихте различна гледна точка и оставихте психичните отклонения на коментар номер 2 да осветляват глупавите ви читатели в лъжи!Не вие срам мазни пияни боклуци.
  • 9 Констатираща

    0 0 Отговор
    Такива са, за жалост, зависимите от наркотици и алкохол, а и пушачите, но при тях не е толкова отчетливо.
    Жалко за бабата! Уж учителка, а внукът й алкохолик и наркоман. Често децата на добри семейства стават престъпници в една или друга форма, защото не са виждали лоши неща и лесно могат да бъдат подведени, когато пораснат и попаднат в лоша среда.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.