Last news in Fakti

31 Октомври, 2013 08:35 26 144 9

Двама задържани след бясна гонка и катастрофа

  • задържан-
  • болница-
  • автомобил-
  • гонка-
  • катастрофа

Единият бил обявен за общонационално издирване, другият също бил криминално проявен

Двама задържани след бясна гонка и катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

24-годишен мъж от Димитровград е в болница, а 20-годишен от Пловдив е задържан в РУП-Рила, след зрелищна полицейска гонка и последвала катастрофа, съобщи бТВ.

Това е станало в сряда вечер в района на Кочериново. Патрул подава стоппалка на лек автомобил Honda със старозагорска регистрация. Шофьорът не се подчинява на полицейското разпореждане и продължава с „мръсна газ” към град Рила.

Полицаите подават сигнал на колегите си от Рила да спрат автомобила нарушител. На входа на града патрулка му прегражда пътя, но той отново не спира и едва не прегазва един от полицаите.

Патрулът продължава да преследва колата по пътя за Рилския манастир. Малко след град Рила автомобилът е открит катастрофирал в река Рилска, но в него нямало никой.

15 полицаи от управлението в град Рила и участъка в Кочериново започват издирване на пътниците от катастрофиралата кола. 2 часа полицаите претърсват района и към 21.00 часа откриват двама души, скрити в храстите недалеч от катастрофиралия автомобил.

Служителите на реда установяват, че единият от тях, 24-годишният Евгени Тодоров, е обявен за общонационално издирване, тъй като има издадена 3-годишна присъда. Вторият задържан е 20-годишният Баби Мухлев от Пловдив, който е криминално проявен.

Двамата са транспортирани до МБАЛ-Благоевград. Евгени Тодоров, който е от Димитровград, е бил с разкъсна рана на крака и други наранявания по цялото тяло от катастрофата. Баби Мухлев след прегледа е задържан в РУП-Рила.

Лекият автомобил Honda бил откраднат и след катастрофата е изтеглен и се съхранява в двора на полицейското управление в Рила. Двамата са били в района на Сандански, където, по неофициална информация, са купували канабис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    6 0 Отговор
    Трябваше да се утрепят тези в някое речно корито там, че да спестят сумата и разходи на държавата да съди нещастните им з-ци.
  • 2 Shmeker

    1 4 Отговор
    Еми хондата лека и изхвърчала от завоя... пък и с гуми втора употреба от димитровградския неделен пазар най-вероятно
  • 3 Орлин Григоров

    7 0 Отговор
    Евала на полицаите. Шапка им свалям.
  • 4 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Рано или късно ,ще се утрепят. Най лошо е когато зад волана седнат келеши които не могат да карат и се помослят за елитни пилоти. И дано се утрепят ,че да не утрепят някой невинен.
  • 5 Мима Цветкова

    3 1 Отговор
    Браво на полицаите, че са си свършили толкова съвестно работата! Дано ги вкарат в затвора за дълго ... съжалявам, че след толкова золуми са живи и здрави!
  • 6 петър петров

    0 1 Отговор
  • 7 Пламен Тодоров

    3 1 Отговор
    tazi kola beshe na 1 priqtel sega da si poluchat zaslujenoto
  • 8 Pavlina Mladenova

    0 0 Отговор
    Евала на полицаите
  • 9 петър петров

    0 0 Отговор