Last news in Fakti

8 Ноември, 2013 15:03 2 384 0

Кметът на Ботевград счупи фотоапарата на репортер

  • кметът-
  • ботевград-
  • фотоапарат-
  • радослав маринов

Журналистът снимал реконструкцията на Ротондата в града

Кметът на Ботевград Георги Георгиев е счупил фотоапарат на репортер, съобщи новинарският сайт botevgrad.com, за който работи потърпевшият.

Това се е случило снощи към 18.40 часа в центъра на Ботевград. Фоторепортерът Радослав Маринов се готвел да направи нощни снимки на новостроящата се ротонда, когато към него с бързи стъпки се приближил кметът на Ботевград, следван от общинския съветник от групата на ГЕРБ Николай Велков. Георгиев започнал да крещи на фоторепортера: „Разкарай се оттук, няма да снимаш! Простаци! Знам ви аз. Ще те вкарам, където трябва!”.

След това свалил фотоапарата от врата му и го захвърли в близките храсти. С ритник съборил и статива на земята. Общинският съветник наблюдавал безучастно грозната сцена. Неволен свидетел на случилото се станал пазачът на строителния обект.

Радослав Маринов потърсил хвърления фотоапарат. Успял да го намери, закачен на клона на близко дърво с някои счупени детайли, но в сравнително добро общо състояние след бруталното захвърляне.

Още снощи фоторепортерът е подал жалба в РУП – Ботевград, срещу кмета Георги Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА