Last news in Fakti

12 Ноември, 2013 11:14 21 614 20

Убийство или инцидент на пътя

  • автомагистрала-
  • струма-
  • катастрофа-
  • загинал

Помогнете ни да намерим! Във Facebook разследват смърт на магистрала

37-годишна жена загина на автомагистрала „Струма” на 10 ноември около 16.30 часа. Управляващият мотора – мъж на 47 години, е с множество фрактури в „Пирогов”.

Инцидентът, който е станал в близост до Старо село, е самокатастрофа, причинена от висока скорост, по информация на полицията. Според свидетели на катастрофата обаче, мотоциклетът е бил засечен от друг автомобил. В социалната мрежа Facebook от вчера тече кампания по издирването на виновника за смъртта на 37-годишната жена – малък бял хечбек (от категорията на Поло и Голф), неособено нов модел.

В случай, че имате информация, моля да я споделите на Facebook страницата: Помогнете ни да намерим


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    4 13 Отговор
    И какво ще постигнете, дори да го е засякло Поло-о, и дори и да го откриете? Кой и как ще докаже какво се е случило? И дори да докаже какво ще се случи, освен да почерните живота на още един човек- шофьора на Полото, за това че поредните две откачалки са се правили на отворени с някакъв тъп мотор?

    Коментиран от #11, #12, #15

  • 2 Georgi Georgiev

    5 6 Отговор
    След като се намери шофьора на автомобила, може да бъде започнато дело за изесняване на неговата позиция и евентуална вина в инцидента. Не се прави така - БУТАШ И БЯГАШ!
  • 3 Виктор Кирилов

    15 2 Отговор
    Безспорно гледката на мъртъв моторист и още повече твой приятел на пътя я потресаваща, но питам се защо някой от групата не е настигнал колата? Поне да запише номерата? Всички знаем че е трудна да се спре автомобил с мотоциклет, но можеше виновника вече да е в следствието а не във Фейсбук, където търсенето на малък, бял автомобил е равносилно на 0.
  • 4 Кара Комбайна

    7 3 Отговор
    Има бензиностанции които са снабдени с камери , малко или много това ще олесни търсенето. Едва ли колата и мотора са били на 200км един от друг...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пенчо кубадински

    4 11 Отговор
    На м..мниците със мотори все някой им е виновен все тях ги засичат иправарват и преследват.
  • 7 Димитър Рупанов

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Гушевилов":

    Ти си ГолЕм бе...
  • 8 Димитър Рупанов

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Гушевилов":

    Вземи си оправи профила в probook , че си писал в женски род.
  • 9 Grozdan Stanchev

    11 3 Отговор
    Управлявам мотоциклет от много време и мен лично са ме засичали безпричинно няколко пъти.Всички трябва да сме внимателни и толерантни ,ако причината е в автомобила дано да го хванат и накажат с цялата строгост на закона защото е изгубен човешки живот
  • 10 Иван Господинов

    6 3 Отговор
    Дано го открият това е убийство и сега един убиец е на свобода .
  • 11 Радой Мянков

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    Приятелю, не те знам на какви медикаменти и химии го караш, но поста ти е зверски малоумен. Дай да не се разследва нито едно престъпление, че да не почерним извършителите. Да не вземем евентуално да им причиним дискомфорт! Случва се всички да сгрешат, но да избуташ някого от пътя, особено на мотор и после да духнеш... е това вече е за разстрел!
  • 12 Тодор Тодоров

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    Напълно споделям долният пост! А първият, PROFESIONALISTA...разбирай ме както искаш, но ще го кажа в прав текст. Ако си пред мен, ще си строша каската в главата ти! Тва е положението!
    Не казвам, че моториста е виновен/невинен, но твоят пост...не би го написало и диво животно, дори да беше грамотно. ;)
  • 13 running wild

    6 1 Отговор
    Съболезнования за загиналата! Но какво значи ''засечен''? По пътните закони задният пази предния и почти винаги той е виновен!
    По отношене на мотористите! Всеки сам си решава как да живее, в това число и с какво да се предвижва, но БЕЗ да пречи на другите!
    Когато започнете на светофарите да спирате в колоната без да се навирате, когато започнете в населените места да карате нормално, когато се научите, че при маневрата ''изпреварване'' не сте с предимство, само защото се движите с 250, когато спрете да ми ''пилите'' слуха и нервите, когато спрете да ми будите децата през летните нощи с малоумните си звукови изцепки, мога и да започна да Ви уважавам! До тогава за мен сте деца на моторизирани велосипеди, които винаги ''трябва да се държат изкъсо''...

    Коментиран от #14, #17

  • 14 Петър Кимонов

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "running wild":

    Правилно, брат! И тез' араби е дет' миришат, и тях да ги избият! И малките деца, дет' вдигат шум докато спиш следобед- и на тях да им наковат тъпите канчета! И рокерите дет'слушат силно музика- и те...!

    Коментиран от #16

  • 15 Петър Кимонов

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    Нещо май ръчиците ти тракат по клавиатурата по-бързо, отколкото ти работи това, което използуваш вместо мозък... Що не се върнат да го изчакат?

    Коментиран от #18

  • 16 running wild

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Петър Кимонов":

    Ами пробвай да си ''изрежеш'' моторетката посред бял ден (ноща пък въобще не я коментирам) в някой град, стар привърженик на евроатлантическите ценности от унгарската граница на запад! Един-два пъти може и да успееш, но повярвай: трети няма да има!
  • 17 Ivan Iliev

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "running wild":

    Според очевидци, автомобила е успял да блъсне мотоциклета втория път. Мотоциклета се е движил в лявата лента, автомобила в дясната. Няма преден, няма заден. Изчакал го е да мине в ляво от него и се е опитал да го блъсне, втория път е успял.
    Мотоциклетиста е 47 годишен, жената, която е била зад него е била на 37. Мир на праха и! Едва ли са от тези, които ти будят децата. Утре обаче някой като този с колата, може да те изблъска от пътя с децата в колата ти. Колко му е, явно е достатъчно да е с малко по-голяма кола. Една позната я изблъскаха така с един джип, нищо, че беше с кола. По същия начин, нарочно, умишлено.
    Кой ще е следващия? Ти? Аз?
    Дума предвижва няма.
  • 18 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Петър Кимонов":

    И какво- нещо да имаше полза от писанията ви тука? От къде знаете кой кого е засякъл и какво е станало въобще? Единственият факт, който е безспорен, че мотоциклетистите се движат нагло и нахално по пътищата с много малки изключения. Уважавам и харесвам много рокерските мотоциклети тип "чопър", както и някой умело направени триколки например или други за улегнало и нормално каране с цел да усетиш удоволствието от природата . Но когато един келеш, който вчера е взел книжка се качи на 500 и нагоре кубиков мотор, това означава, че той, а не аз няма мозък в главата си, или колкото има иска да го разпилее по асфалта.... И когато група от такива келеши се обедини, става неконтролируема пасмина, която нищо добро не може да роди. Може само да прехвърча покрай колите на магистралата със 140-180, като ги поддържа за 20 секунди, след което пак намаля и изчаква задните и трябва през това време отново и отново да го изпрварваш, и той пак да те изрязва , и така докато не стане белата. Не казвам, че случаят е такъв сега. Казвах само, че никога нищо няма да установят, дори и да се намерят свидетели, показанията им няма да са пълни и точни и няма да доведат до разкриване на истината, а само до забатачване на поредното дело. Също не казвам, че момчетата с мощни мотори са виновни за увлечението си- всичко идва от факта, че младите няма в какво и къде да се изявяват- както в ученическа възраст, така и след това. От там произлизат всички проблеми.
  • 19 Arete Aristos

    0 0 Отговор
    Извинявам се, от всички коментари не съумях да разбера само този на running wild.
    Може би аз НЕ РАЗБИРАМ правилно, но от израза "Съболезнования за загиналата!" по никакъв начин не усещам, че човека, който го е писал съжалява наистина за случилото се.
    Дали това е някакво чувство за хумор, което НЕ РАЗБИРАМ, или просто автора на този коментар е лишен от всякакво състрадание.
    Пожелавам му никога да не губи близък човек по нелеп начин.
    Може би аз НЕ РАЗБИРАМ правилно, но човек, който си мисли, че моторите трябва да се редят заедно с колите по светофарите е натрупал представите си за света, дори не от телевизията, а най-вероятно от радиото. Ако този човек беше обикалял малко по света, щеше да знае, че навсякъде хората се придвижват постоянно с мотори и се възползват от това предимство, за да не стоят в задръствания - това означава, че всеки мотор е една кола по-малко в трафика.
    Може би отново НЕ РАЗБИРАМ правилно, но по принцип никой моторист не иска да му се дава предимство - просто иска да не му го взимаш.
    Може би аз НЕ РАЗБИРАМ правилно, но всички деца, които ме видят на улицата ми махат и се усмихват, а когато спра искат да се качат и да видят какво е, защото им е интересно.
    Може би аз НЕ РАЗБИРАМ правилно, но ми се струва, че тези, които не могат да спят не са децата. Да извиняваш собствения си невротизъм с децата си би го направил само един страхливец...
    Едно нещо разбрах - че мотористите са като деца. Знаят, че нещо не трябва да се прави, но все па
  • 20 Arete Aristos

    0 0 Отговор
    ..но все пак го правят.
    Някои хора поемат риска да се придвижват на мотори, за да се забавляват, да отидат на нови места, да срещнат нови хора.
    Други предпочитат безопасно да си седят в удобните кресла вкъщи и да занимават света с некомпетентните си коментари.
    Да живеят с жени, които не обичат и да се карат на децата си, затова че са си изцапали дрехите.
    Дано тези деца не са страхливци като бащите си и някой ден да подкарат мотори.