Last news in Fakti

11 Септември, 2023 11:36 1 560 6

Поредната порция: Хванаха 14 мигранти в кола на източния вход на Казанлък

  • 14 мигранти-
  • лек автомобил-
  • казанлък

В 18:40 ч. вчера автомобилът е спрян за проверка от служители на Районното управление в Казанлък, при която е установено, че в него се намират 14 мъже на възраст от 20 до 30 години. Те били без документи за самоличност, но се определят като граждани на Сирия

Поредната порция: Хванаха 14 мигранти в кола на източния вход на Казанлък  - 1
Снимка: БГНЕС

Заловиха 14 нелегални мигранти на източния вход на Казанлък. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Чуждите граждани са пътували по главния път I-5 в лек автомобил, управляван от 20-годишен мъж.

В 18:40 ч. вчера автомобилът е спрян за проверка от служители на Районното управление в Казанлък, при която е установено, че в него се намират 14 мъже на възраст от 20 до 30 години. Те били без документи за самоличност, но се определят като граждани на Сирия.

Всички са задържани за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман ве

    8 1 Отговор
    Документите за самоличност им ги прибират услужливите турски фирми, които им дават по 10 000 Евро за да стигнат до Германия. Така си гарантират да ги намерят някой ден.
  • 2 Прилежни граждани

    15 5 Отговор
    Изнасилвайте ги бе! Като се разчуе няма да минават! Границата на България е свещена и неприкосновена! Всеки дръзнал да я прекоси, трябва да придобива спомен който да му напомня до края на живота каква глупост е извършил!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шопо

    5 5 Отговор
    Пуснете хората те не са заплаха за нашата страна тяхната цел е Германия.
  • 5 Аз само да

    10 1 Отговор
    попитам за един приятел... Кой мигрира в Казанлък? Обикновено от Казанлък мигрират към София, Пловдив, Лондон и т.н.
  • 6 Ние сме от "службите"

    6 0 Отговор
    И да не си помислите случайно, че държавната ни граница е пробита! Това е грозна провокация и ние сме на бойния си пост в защита на Родината! Границите се охраняват така, че пиле не може да прехвръкне!