Last news in Fakti

26 Декември, 2013 16:23 2 566 0

Задържаха двама след въоръжен грабеж в Бургас

  • въоръжен грабеж-
  • задържали-
  • магазин

Те обрали магазин и нападнали момче

Служители на Първо РУП-Бургас реагирали тази сутрин на сигнал за произшествие в магазин на ул.”Фердинандова”. След съобщението, получено към 9.20 часа от тел. 112, към мястото на инцидента е изпратен автопатрул.

Полицаите задържали на посочения адрес двама мъже – на 29 и  35 години, съобщиха от пресцентъра на МВР. У тях са открити газов пистолет и нож. Според служител в обекта, оттам липсвали стоки за строителството, няма пострадали.

Междувременно в районното управление е съобщено за въоръжен грабеж, станал около половин час по-рано на паркинга пред блок в комплекс "Възраждане", където двама мъже нападнали 15-годишен, заплашили го с пистолет и му отнели сак и 25 лева.

В хода на полицейските действия е изяснено, че задържаните мъже са заподозрени като автори и на нападението над момчето. По двата случая е образувано бързо производство по чл. 199 от НК. Част от инкриминираните вещи са иззети. Работата по случая продължават служители на Първо РУП-Бургас.р


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА