Last news in Fakti

8 Март, 2024 10:55 1 055 4

В пожарогасителя на турски автобус митничари откриха близо 5 кг хероин

  • хероин-
  • митничари

Наркотичното вещество е иззето. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Русе

В пожарогасителя на турски автобус митничари откриха близо 5 кг хероин - 1

5,475 кг хероин задържаха митническите служители от сектори „Борба с наркотрафика“ и „Рентгенови системи“ на ТД Митница Русе в района на Дунав мост при Русе.

На 06.03.2024 г. е спрян за проверка излизащ от страната автобус с турска регистрация. При извършения рентгенов контрол на пожарогасител от пътническия салон е установена необичайна плътност на съдържимото в него.

Пожарогасителят е бил отворен и във вътрешността му е установено кафяво прахообразно вещество, опаковано в два плика. Полевият тест за наркотици е реагирал положително за хероин.

Наркотичното вещество е иззето. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Русе.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зеленоеугленски

    3 0 Отговор
    подаръкът ми за осми март е това скъпи съюзници
  • 2 ТаУмВзе

    2 0 Отговор
    Са митничарчето го шитка на двойна цена, естествено и за лична злоупотреба си е заделило!
  • 3 е браво , това е

    0 0 Отговор
    сигурно е за много пари . 10-15 пратки на месец да хванат , пак е нещо . абстиненцията ще свърши останалото . Омешват се нарко - крейзитата с обикновените поркащи нормални хора и трезвениците . Така стават обърквания . Честни хора са гонени и поругавани . А наркозакоравели зависими си скиторат на свобода . бергендоеф се е агресирала с водка и джин .
  • 4 6 бяха

    0 0 Отговор
    Къде са останалите до 6 килограма. Питам