Last news in Fakti

15 Март, 2024 10:25 3 009 12

Полицай удари кола с бременна жена: Часове по-късно автомобилът му пламна

  • полицаи-
  • катастрофа-
  • околовръстно

Служителят на реда се е опитал да избяга и не е искал да даде проба за алкохол и наркотици

Полицай удари кола с бременна жена: Часове по-късно автомобилът му пламна - 1

Полицията проверява служител на реда след катастрофа с друг автомобил на Околовръстното шосе в София. Той е отказал проба за алкохол и наркотици.

Снимки, направени минути след инцидента показват, че на седалката до шофьора има бутилка с водка, балони и флакони с райски газ. Часове по-късно колата пламва и изгаря.

Според Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики може да се подозира умишлен палеж.

„Аз не мога да спекулирам с темата. За мен обаче нямаше някаква друга видима причина поради която този автомобил да се запали. За мен ако не е запален умишлено, би било твърде странно“, каза тя.

Оказва се, че полицаят преди да се удари в автомобила на Околовръстното шосе на столицата, се е блъсна в камион за боклук и е избягал. При втория удар той е криволичил по пътя и блъска автомобил, управляван от бременна жена.

За щастие няма загинали и ранени, но служителят на реда се опитва да избяга и после става ясно, че проба за алкохол и наркотици е взета в болницата.

„Ние разполагаме със снимки от самия автомобил, направи ни впечатление, че задната джанта е абсолютно изгоряла. Другото – капака беше отворен, а няколко часа по-късно беше затворен. Наши колеги и автоексперти ни посочиха, че за да се стопи джантата – трябва да има много висока температура, което обикновено се случва, когато има някакъв катализатор, който е възпламенил автомобила“, каза още Русинова пред БТВ.

Тя се надява, че полицаят ще бъде трайно отстранен, а наказанието ще е по-голямо, защото се е опитал да избяга от мястото на инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полицаят Еврото

    39 1 Отговор
    успя да се скатае, сега мвр и порноктратурата ще "заемат" с женицата, жална и майка...
  • 2 честен ционист

    50 1 Отговор
    В личните автомобили на ченгетата е жива лаборатория.
  • 3 Не е нормална държава

    51 1 Отговор
    В нормална държава този "полицай" ще бъде незабавно уволнен и след присъда и ще полежи, но тук става дума за България .....

    Щели да го отстраняват "тройно". Ще го скрият някоъде докато "мине всичко" и после пак го връщат в "мафията" ... ъъъъ .... системата, системата исках да кажа.
  • 4 Новичок

    43 1 Отговор
    Така ще е,на 1во място в Европа сме по брой полицаи на глава от населението.Сега от герб искат още 1600 полицаи да наемат за охрана.Пфу...
  • 5 Щерев

    37 2 Отговор
    Милиционерите са под закрила на закона и никой няма право да ги подвежда под съдебна отговорност дори когато са престъпници.
  • 6 хихи

    27 1 Отговор
    Ще му конфискуват ли изгорялата кола?
  • 7 явно иска бързо израсте

    4 3 Отговор
    и се рекламира , или е сглупил . Нищо кой знае не се е случило - колата на жената , пострадалата ле ко била одраскана по ръката , От препиването изтрезнял , а има пяни като ги сложат в ареста измират без помощ . Тук Изтрезвител нямат . Като аушвиц са . Диона е оцеляла по чудо .
  • 8 Факти

    7 1 Отговор
    Тая дияна що я не палят?
  • 9 гост

    14 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето ! Така изгоря колата и на шуменския Жечко на охраняем от МВР паркинг, а после друг дава кръв във Варна с активната намеса на .............естествено невиновната прокуратура!!
  • 10 1944

    0 2 Отговор
    абсолютно изгоряла джанта? рООсийска джанта от дърво. кат бронята на армата.
  • 11 Маро,

    3 0 Отговор
    Това е от преди една седмица бре, нещо изоставаш с графикът!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.