Last news in Fakti

18 Май, 2024 04:58 1 598 3

Образуваха досъдебно производство за барикадирането на бившия полицая Караджов

  • полицай-
  • съд-
  • пловдив

Прокуратурата води и разследване за вещно укривателство по негова жалба

Образуваха досъдебно производство за барикадирането на бившия полицая Караджов  - 1
Снимка: БНТ

Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство след акцията, при която осъденият на доживотен затвор бивш полицай от Пловдив се барикадира в дома си, предаде БНТ.

Венцеслав Караджов ще отговаря за постъпките си, с които умишлено е попречил на органите на реда да си свършат работата по закон.

Караджов бе е разпитан и като свидетел по друго досъдебно производство. То е за евентуално извършено вещно укривателство. Според Районната прокуратура, има данни, че докато мъжът е бил задържан по обвинението за убийството на родителите си, са били продадени два негови името – в село Дедево и парцел в Пловдив.

Това е станало чрез пълномощно, което той дал на член на неговото семейство, за да може имотите да бъдат прехвърлени на сина му. Впоследствие синът му е бил въведен в заблуждение да даде пълномощно на майка си за продажбата на въпросните имоти. Така те били закупени от други лица, а след това паричните средства от сделките не били предадени на сина на Венцеслав Караджов, а са били задържани от майка му и трето лице. По делото се извършват действия по разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бившия

    4 0 Отговор
    Полиция! Бившия полиция! Бившия полиция!
  • 2 Манчев

    3 0 Отговор
    Обявяването на присъдата трябва да е в присъствието на обвиняемия, особено ако се е очаквало доживотна присъда. Там след произнасянето, с конвой отива където го пратят. Как може да стои в дома си и да чака доживотна присъда?
  • 3 Лазо

    2 0 Отговор
    Присъда доживотен затвор, плюс условна или ефективна още 1 година.
    Тия не са нормални.
    Чудят се с кво да се занимават, защото не се отчитат пред никого.