Last news in Fakti

9 Април, 2014 17:44 9 849 11

Ученик намушка 20-тина съученици в САЩ - Видео

  • клане-
  • намушкване-
  • ученици

Полицията е задържала нападателя и в момента го разпитва

Най-малко 20-тина ученици са били намушкани в гимназия в Пенсилвания, съобщава Ен Би Си.

Ранените, които са на възраст между 14 и 17 години, са били откарани в местни болници. Властите съобщиха, че много от пострадалите имат животозастрашаващи рани, но в момента състоянието им е стабилизирано и са под лекарско наблюдение. В момента има данни, че трима от учениците са били оперирани.

Властите в момента изясняват причините за инцидента, принудил ученик да нападне своите съученици в регионалната гимназия Франклин в град Мърисвил.

Полицията е задържала нападателя и в момента го разпитва.

Разхождах се из училището, когато чух тропот от бягащи деца и писъци, описва ситуацията очевидката Кери Лий.

„Съучениците ми крещяха: Бягайте към колите! Бягайте към колите! Това беше наистина страшно, но се случи толкова бързо, че не знаех какво да мисля“, съобщи пред Ен Би Си Кери Лий.

Тя уточни, че не е станала свидетел на насилие, но по-късно научила, че някои от приятелите й са били намушкани. Кери Лий е изумена от нападението, защото училището било много сигурно. Самата тя пуснала снимка в социалните мрежи, за да успокои своите близки, че е добре. Това го направила след като разбрала, че нейна приятелка е била с рана на лицето при нападението.

Властите са евакуирали гимназия Франклин и съседните училища, за да гарантират сигурността на децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    7 1 Отговор
    Там обикновено се стрелят с тежко армейско въоръжение тоя пич явно е бил някакъв бедняк
  • 2 Toko

    2 2 Отговор
    That's my american dream
  • 3 galaxy

    1 2 Отговор
    Демокрация в действие!

    Коментиран от #7

  • 4 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ДЖАК ИЗКОРМВАЧА
  • 5 Stone Kold

    1 1 Отговор
    а нас ни спират с визи 4е сме били опасни..........

    Коментиран от #6

  • 6 Стоян Стоянов

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Stone Kold":

    е то и повечето европейски автомобили не отговарят на американските еко стандарти , затова и не ги внасят. Абе - американска работа
  • 7 Владислав Димитров

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "galaxy":

    Какво общо има демокрацията с този случай ? Ако това беше станало в някоя друга страна (без значение коя) Норвегия, Франция, Русия, пак ли демокрацията щеше да е виновна !?

    Коментиран от #8

  • 8 васил димчев

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Владислав Димитров":

    Общото в случая че тия престъпления по света ги вършат техните служби и никой не ги преследва.

    Нашите предатели в парламента също подписаха че американски военнослужещи няма да отговарят пред Български съд за престъпления извършени от тях на Българска територия.

    Някой ако още не е разбрал ние не сме партньори а окупирани.

    Също и не плащат за използване на базите у нас.
  • 9 Владислав Димитров

    1 1 Отговор
    Значи по вашата логика за всичи убийства и престъпления по света и у нас, са виновни хамерите и демокрацията !? Добрее ! Ясно ! Не знаех ! Тука също май има хамериканска следа : http://ru.wikipedia.org/wiki/Массовое_убийство_в_Белгороде
  • 10 Jivko Jelev

    0 1 Отговор
    Трябва да се помогне на американците да преодолеят постоянния стрес от уредения им но напрегнат живот. Не може в 21 век да се случват такива неща в най цивилизованата страна на света.Предлагам да се изпратят доброволци в Америка от България за да се помогне на тяхната образователна система.да преодолее трудностите и психолози, които да обучат техните психолози на българско търпение.Жалко че това се случва в училище и страдат невинни деца. съвсем сериозно нашите евро депутати трябва да повдигнат въпроса в европарламента. а , не да викат ,че в Америка всичко е наред!!!До кога ще заблуждаваме американците ,че всичко им е наред!? Да дойдат в България и да си погледнат нещата през нашия- спокоен и донякъде овчи мироглед! Ще видят ,че живеят в най-развитата, но отчуждено-луда страна. Трябва да помогнем на американците! Съвсем сериозно го казвам! Тоя стрес ще ги съсипе!Свестни хора са!не трябва да ги изоставяме!

    Коментиран от #11

  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Jivko Jelev":

    В АМЕРИКА СА 316 МИЛИОНА И СТАНАЛО НАПАДЕНИЕ С НОЖ
    А ТУК СМЕ 7 МИЛИОНА И СТАВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ
    КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕ ВЕ ЧОВЕК ДА ИМ ПОМОГНЕМ НИ С НАШИ ПСИХОЛОЗИ
    ЗАЩОТО ТУКА НИКОЙ НЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ТЯХ