Last news in Fakti

18 Април, 2014 10:48 24 292 3

24-годишната Валентина Иванова се е самоубила, смятат от полицията

  • бургас-
  • самоубийство

Вероятно става въпрос за семеен конфликт между нея и баща й

Черната хроника в Бургаския регион продължава, след като миналата седмица в Поморие изчезна рибар, чието тяло все още не е открито, както и отвличането и последвалата смърт на 8-годишната Алекс. Сега града е притеснен и заради изчезването на 24-годишната Валентина Иванова.

Последната информация от полицията е, че не се касае за умишлено престъпление, не се касае и за вътрешен и външен трафик. Според разследващите 90% е сигурно, че става въпрос за самоубийство. Вероятно Валентина е скочила в морето от моста. Това потвърждават и действията на общинските полицаи и на служителите на МВР, които през цялата нощ са обхождали района на Морската градина и на мостика с надеждата да открият тялото на младата жена. До момента няма открито тяло, заради което от полицията не могат да излязат и с официална информация.

От полицията търсят доказателства, които да покажат, че става въпрос за семеен конфликт между Валентина и баща й, уточнява Нова телевизия. Отхвърля се версията за конфликт между нея и приятеля й Валентин Георгиев, който е служител на специализираното звено СИГМА към областната дирекция на полицията в Бургас.

И приятелят на младата медицинска сестра, и нейния баща, не желаят да се дава каквато и да е информация на медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 13 Отговор

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Не съм съгласен с теб...
  • 3 wulkan

    2 0 Отговор
    Това е много трагично. Не е трябвало да прави това, ако е истина. Всичко минава и заминава. Само човек да си е жив. Сега път назад няма.