Last news in Fakti

23 Април, 2014 17:18 968 1

Заместник-кмета на Плевен е вече обвиняем

  • заместник-кмета-
  • плевен-
  • обвиняем-
  • алексей зелов

На Алексей Зелов ще бъде поискана постоянна мерка

Заместник-кметът на Плевен  Алексей Зелов е привлечен като обвиняем за това, че през април 2014 г. е поискал и на 22 април 2014 г. е получил и приел като подкуп сумата от 4000 лв. (престъпление по чл. 302,  т. 1, вр. чл. 301, ал.1 от НК). Лицето е задържано с постановление на Софийска градска прокуратура до 72 часа. Спрямо него ще бъде отправено искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

На 22 април 2014 г. в сградата на Община Плевен служители на Държавна агенция „Национална сигурност” под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) проведоха специализирана операция в рамките на образувано досъдебно производство.

В хода на операцията за 24 часа по Закона за ДАНС е задържано лицето Алексей Евгениевич Зелов – заместник-кмет на Община Плевен. Същият е руски гражданин, със статут на постоянно пребиваващ чужденец в Република България.

Зелов е задържан при получаване на поискан от него подкуп в размер на 4000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Krumov

    0 0 Отговор
    Честито!Започва битката бсп- герб за изборите!