Last news in Fakti

24 Април, 2014 20:10 2 512 3

Нападнаха кола в "Павлово", отнеха пари /Обновена/

  • нападнаха-
  • двама-
  • "павлово"-
  • отнеха-
  • пари

При въоръжения грабеж са откраднати около 30 000 лв.

Около 18.30 часа тази вечер двама мъже са подали сигнал в столичното Шесто РУП за това, че са станали жертва на въоръжен грабеж. Това съобщиха от МВР.

По думите им, в квартал „Павлово“ колата, с която пътували, била засечена от друг автомобил, а нападателите са им отнели парична сума. Обирджиите в "Павлово" са се измъкнали на косъм след удара. Маскираните като полицаи бандити блъснали "Astra" -та при бягството и едва се отървали да не бъдат заловени.

Няма пострадали при инцидента.

По информация на "Хоризонт" нападателите, преоблечени като полицаи, са откраднали около 30 хиляди лв.

Нападателите били четирима мъже, облечени в полицейски униформи, според разкази на очевидци. Мъжете се придвижвали с тъмносин  автомобил "Opel Astra", в който имало полицейска лампа. Четиримата нападатели са атакували трима други мъже, които били в черно BMW. Те носели в себе си сумата от 30 хиляди лева, за която обяснили пред полицаите, че е за да си купят нов автомобил.

След като ги заплашили с огнестрелно оръжие нападателите взели парите и побягнали. При бягството си автомобилът на обирджиите се е блъснал, но въпреки това успял да избяга. В момента полицията издирва колата, столичните криминалисти проверяват всички версии по случая.

Полицията работи за изясняването на случая и издирването на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
    nash 4ovek e NE GO TIRSETE
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПО СИГНАЛ Е ДЕЙСТВАНО
  • 3 Evgeni Popov

    0 0 Отговор
    Схемата е ясна! Пусната е обява в някой сайт за доста изгоден автомобил,примерно пазарната цена е 40.000 лв. а те го предлагат за 30.000 лв. Правят си среща на някой паркинг,и малко преди паркинга БУМ честито!