Last news in Fakti

1 Май, 2014 16:05 2 703 0

Жени мамят със застраховки за коли

  • жени-
  • мамят-
  • застраховки-
  • коли

При претърсването на частен дом служителите на реда се натъкнали на празни бланки на удостоверения за застрахователна стойност на МПС и ксерокопия на талони на автомобили

Две жени са задържани за застрахователни измами, съобщиха от МВР.

Служители на полицията в Асеновград и Главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) установиха две жени, извършвали измами.

До реализация се стигнало, след като в ГДНП бил получен сигнал за документни престъпления. Вчера, в хода на спецоперация, били претърсени частен дом и офис в Асеновград.

Там служителите на реда се натъкнали на празни бланки на удостоверения за застрахователна стойност на МПС и ксерокопия на талони на автомобили.

И двете уличени жени са от Асеновград.

Материалите са докладвани на Районна прокуратура – Асеновград.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА