Last news in Fakti

6 Юни, 2014 12:16 1 116 0

Заловиха стрелеца, убил трима полицаи в Канада

  • канада-
  • стрелба-
  • полицаи-
  • арестуван-
  • заловиха

24-годишният мъж бил запален ловец и колекционер на оръжия

Заловиха стрелеца, убил трима полицаи в Канада - 1
За залавянето на стрелеца бе организирана мащабна полицейска операция. Снимка: АП/БТА

Мъж, заподозрян за убийството на трима полицаи в Канада, е бил арестуван тази нощ, съобщи АП. В издирването и залавянето на 24-годишния Джъстин Бурк са се включили няколкостотин пазители на реда.

По време на мащабната операцията в град Монктън в източната част на страната временно са били затворени училищата и общинските учреждения, а местните жители бяха предупредени да не напускат домовете си.

Вчера въоръженият с две автоматични пушки и облечен в камуфлажна униформа Бурк откри стрелба в града, при която трима полицаи загинаха, а двама души бяха откарани в болница с тежки огнестрелни рани. Мотивите за престъплението не са известни.

Съседи разказват, че Бурк бил запален колекционер на оръжие и любител на лова на птици, елени и лосове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА