Last news in Fakti

29 Юли, 2014 13:57 2 195 0

Първи трейлър на "Хобит: Битката на петте армии"

  • хобит-
  • трейлър-
  • филм

Очаква се филмът да излезе по кината през декември

От „Уорнът брадърс“ пуснаха първи трейлър на филма „Хобит: Битката на петте армии“.

Лентата е дългоочакваната трета част от трилогията по романа на Дж.Р.Р.Толкин „До там и обратно“. Продукцията е своеобразната предистория на „Властелинът на пръстените“, като режисьорът Питър Джаксън отново ни пренася в дебрите на Средната земя.

Филмът започва от там, където завърши „Пущинакът на Смог“. Злият дракон е пуснат на свобода и лети, за да опустоши езерния град. Джуджетата, заедно с Билбо Бегинс са залостени в някогашното планинско кралство на джуджетата, заедно с огромно съкровище.  Точно те и ще се озоват по средата на велика битка между хора, орки и елфи, всяка една раса, от които иска великото съкровище за себе си.

Във филма участват Орландо Блум, Иън Маккелън, Мартин Фрийман и Ричард Армитидж. Лентата излиза по кината през тазгодишните коледни празници.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА