Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 18:10 1 292 1

Италианският консултант Паоло Руджери издава първа книга у нас

  • паоло руджери-
  • книга-
  • бизнес-
  • "новите лидери"-
  • варна

Тя е ръководство за успех в малкия и средния бизнес

Италианският консултант Паоло Руджери издава първа книга у нас - 1
Паоло Руджери

Известният италиански консултант Паоло Руджери издава първата си книга в България „Новите лидери“. Книгата е ръководство за успеха на малкия и средния бизнес, за предприемачите и мениджърите, изправени пред предизвикателствата на промените и съвременната икономическа ситуация. Читателите ще могат да се срещнат лично с Паоло Руджери на премиерата на книгата във Варна на 24 октомври от 18.30 часа в книжарница "Сиела" във Фестивален и конгресен център.

Книгата „Новите лидери“ описва съвременните печеливши стратегии в управлението и мотивацията на човешките ресурси, за постигане на ефективността на групата, за успешно управление на времето на модерния предприемач и лидер. Трудът предоставя синтезирана информация за работещи концепции, тествани на практика по време на дългогодишния опит на Паоло Руджери. Само в Италия за 8 години от книгата са продадени над 51 000 печатни екземпляра.

В своя бестселър „Новите лидери” Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Авторът лично е изпробвал описаните методи на управление в своята практика като мениджър.

Паоло Руджери е автор и на редица други заглавия, посветени на успешното управление на малки и средни фирми днес, най-популярните от които са: „Етика на превъзходството”, „10-те правила на успеха”, „Малки и средни и фирми, които побеждават кризата”.

Кой е Паоло Руджери

Паоло Руджери е един от основателите и партньор в Mind Consulting Италия, най-голямата италианска консултантска фирма за малки и средни предприятия. Паоло е експерт по лидерство, управление на хора, обучение на персонал, написал е няколко книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи обучения и презентации в Европа и САЩ. Паоло е лидер, който прави това, за което говори, десетки хиляди хора по света са вдъхновени от речите му и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж. Неговият „добив” е директно "от полето".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    0 0 Отговор
    Още един автор, който могат да цитират блондинките на въпроса,- На кой автор, и коя беше последната книга която сте чели?