27 Януари, 2015 14:33 6 128 14

Сюрреалистичен пейзаж, стихии, драма и супер анимация в най-новия клип на Б.Т.Р.

  • б.т.р.-
  • клип

Дългоочакваният клип на Б.Т.Р. feat. Мариана Попова, към песента „Несбъдване” е вече факт. Това е  и най-мащабният проект, като звукозапис и видео на Б.Т.Р. до сега.

Автор на музиката,  текста и оркестрацията  е Славчо Николов, а аранжимента е на Б.Т.Р. Песента е реализирана с участието на групата и симфоничен оркестър, записан на 180 трака.

Режисьор на видеоклипа е Петър Петров, а оператор - Александър Кърцов. Постпродукцията е дело на Bubu Studio. Петър и Александър са специалисти в създаването на видео ефекти и компютърна анимация. Клипът на „Несбъдване“ е създаден по алгоритъма на филмите от типа на „Хобит“ и „300“. Това определя и големия мащаб на продукцията. Осемдесет човека работят по видеото, в това число снимачен екип и специалисти, ангажирани с постпродукцията.

Действието в клипа се развива на фона на сюрреалистичен пейзаж и природни стихии, създадени с компютърно генерирани изображения. Това отнема на Bubu Studio над 1000 часа труд в продължение на 6 месеца. Резултатът – епичен филмов разказ за несбъдната, вечна любов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 raru

    0 0 Отговор
    страхотен...
  • 2 Господин Никой

    0 0 Отговор
    Анимацията е супер, но песента, гласовете и изобщо звука, приличат на вкиснато мляко изсипано от въздушен балон в тоалетна чиния.
  • 3 Кристина Енчева

    0 0 Отговор
    Както винаги БТР са страхотни, гласа на Наско ме кара да мечтая просто! Уникален, страхотен, няма дума, с която да го опиша... Влюбена съм във всяка една тяхна песен!

    НО тази защо са я взели не знам, разваля цялата красота на песента. Поне да си беше издухала носа преди да започне да се напъва безрезултатно???
  • 4 ENTER

    0 0 Отговор
    Нещо не се връзва клипа с песента.....или по-добре клипа без песента :D
  • 5 адса

    0 0 Отговор
    Страхотна е песента

  • 6 loko

    0 0 Отговор
    Много добра идея за песен с женски вокал, но като че ли е трябвало да не е тояно Мариана Попова. Хубав глас има, но не пасва добре на гласът на Наско, или по-скоро го няма това епично звучене. Аз лично си представям женски вокал, който наподобява Таря Турунен. Всичко е въпрос на вкус.
  • 7 анонимен

    0 0 Отговор
    Гледайте Hammerfall-Blood Bound,а за Таря нема сравнение,то е се едно да сравниш Ивана със Селин Дион
  • 8 анонимен

    0 0 Отговор
    За БТР мисля че се изчерпаха,а за Мариана има една хубава песен и тя е с Кокомания.
  • 9 анонимен

    0 0 Отговор
    Клипа е страхотен,песента е добра,но нищо ново под небето,но е много по добре от дригите неща в бг.Успех!
  • 10 анонимен

    0 0 Отговор
    Аз харесвам Maiden,също и БТР,а Наско както винаги е ок,Дикинсън-Наско.
  • 11 Загубени в превода

    0 0 Отговор
    Само на мен ли ми се струва, или акордите от припева съм ги чувал и при друга песен с леки изменения. Не мога да се сетя коя. Иначе, още една хубава песен, изпълнена НЕ от правилните гласове (Марчето).
  • 12 ЧАЛГА

    0 0 Отговор
    Срам за Б.Т.Р! Песента е пълен боклук! Искам да запомня Б.Т.Р с песни като "Цвете от луната" или "Елмаз и стъкло", а не с това повръщано от зле смлята ЧАЛГА!
  • 13 Д К

    0 0 Отговор
    Почти всеки нов клип е боза! Не става ясно каква е идеята в клипът, същото е като клипът "Защо" на БТР!
  • 14 SSS

    0 0 Отговор
    Това, че не схващаш не е добре наистина и по добре си го казвай по форумите, да ти олекне , а не пред хората наживо да се веселят за твоя сметка:)