Last news in Fakti

27 Март, 2015 06:30 1 159 0

Премиера на “Голи стихове” от Теодора Тотева

  • теодора тотева-
  • премиера-
  • голи стихове

Литературен клуб “Благодатният четвъртък” и Столична библиотека представят премиерата на “Голи стихове” от Теодора Тотева. Това е първата поетична книга на младата авторка, издадена от “Сиела”.

Очаква ви едно поетично пътуване до тайните светове на голотата и думите.

“Аз държа на заплата в главата си стар гръцки специалист по анатомия на душата. И на нас двамата тези стихове ни харесват – защото са такива – като оголени нерви, като изследване със сонда на скришните улеи и канали в душата. На момичето. Всички ние имаме паяци и страхотии в душите си. И умните момичета също. Но само смелите отиват със свещ до страхотиите и мраковете в душите си и ни ги показват – за наше знание и за наш полезен потрес. Това е. Книгата на Теодора е вече чудесен факт”, смята Калин Терзийски, който е и неин редактор.

Събитието ще се състои на 27-и март от 18 ч. в клуба на Столична библиотека. Книгата ще представят Леонид Йовчев и Калин Терийски. За музиката ще се погрижи фънк групата “Krekhaus”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА