31 Март, 2015 11:09 1 417 2

Карикатуристите канят на изложба на 1 април

  • национална изложба карикатура-
  • автори-
  • карикатуристи-
  • изложба-
  • художниците-
  • сбх

След столицата смешната експозиция ще гостува в галерии из страната

Не се мотай, българино! Ами иди и виж... На 1 април(сряда) на ул “Шипка“ №6 в галерията на СБХ ще се открие дългоочакваната от феновете 40-а Национална изложба карикатура в която участие ще вземат познати автори и млади открития в този жанр. Ще изброим само няколко имена: Ивайло Цветков, Илиян Савков, Любомир Михайлов, Кути, Чаво, Кайо, Чалъчето, Валекс и много още интересни автори... (Споко, безинтересните бяха отстранени от демократично избрано жури).

Умоляват се гражданите да не чакат по нощите ред за посещение пред галерията - за всички ще има... Организаторите обещават експозицията да бъде на разположение на зрителите цели две седмици! След закриването й обаче колекцията от любопитни карикатури ще гастролира в галерии из страната - така изкуството ще дойде по-близо до народа.

Ще очакваме покани за гостуване и във вашият град, казват художниците. Заявки се приемат на телефоните на СБХ. Звънете, не ни жалете... Няма нужда да се унижавате и да фотографирате тайно любимите си карикатури, просто си ги купете! Все още са на достъпни цени (но не за дълго). Българино, помни: Животът е кратък - изкуството вечно!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо от Кондофрей

    0 0 Отговор
    там сме!
  • 2 Тонито

    0 0 Отговор
    Това не е за изпускване,там сме :)