Last news in Fakti

27 Април, 2015 13:09 1 073 0

Документален филм за живота на Ейми Уайнхаус бил „подвеждащ“

  • ейми уайнхаус-
  • филм-
  • кан-
  • подвеждащ-
  • документален филм-
  • певица

Според семейството на певицата филмът съдържа някои неистини

Документален филм за живота на Ейми Уайнхаус бил „подвеждащ“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Семейството на Ейми Уайнхаус, която почина на 27-годишна възраст от алкохолно отравяне, разкритикува документален филм за нея, съобщи Time.

Лентата ще дебютира на филмовия фестивал в Кан през месец май. Озаглавен „Ейми“, филмът проследява живота на британската певица от началото на кариерата й до нейната смърт през 2011 година.

След предварителна прожекция, говорител на семейство Уайнхаус заяви, че те биха искали да се разграничат от предстоящия филм, който според тях съдържа някои „неистини“.

Според близките на покойната певица филмът внушава, че те не са подкрепяли звездата и според тях не отразява „огромните усилия на всички да помогнат на Ейми на всички етапи“.

Лентата е режисирана от Асиф Кападия и е едно от най-очакваните заглавия на фестивала в Кан. Член на екипа на режисьора заяви, че филмът отразява „обективно“ живота на певицата, която беше открита мъртва в апартамента си в Лондон.

„За направата на филма взехме интервюта от 100-ина души, които са познавали Ейми. Историята, която отразява филма, е отражение на техните думи“, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА