Last news in Fakti

4 Август, 2015 04:30 1 534 0

Луиза Григорова изкушава с „Eat me!“

  • луиза григорова-
  • eat me-
  • филм-
  • изкушава-
  • актриса-
  • мюзикъл-
  • найджъл барбър-
  • ндк

Оператор на продукцията е Александър Крумов

Луиза Григорова и холивудската звезда Найджъл Барбър са главните действащи лица в късометражния филмов мюзикъл „Eat me!”, който се снима в сградата на Националния дворец на културата (НДК).

Снимките на филма, който е копродукция на НДК и Сдружение „Щипка”, продължиха три снимачни дни, а за неговата реализация са привлечени някои от най-изявените ни млади творци във филмовото изкуство, начело с режисьора Илина Перянова.

„Eat me!” е посветен на свърхконсумацията и хранителните отпадъци. Историята е иронична и гротескна, с поставен акцент върху храната и нейния произход.

Филмът прави интересни препратки към начина, по който се отнасяме към храната, както и нейното отражение към това как живеем, обичаме и се отнасяме един към друг.

Музиката има централна роля в продукцията и е дело на талантливата Емелина Горчева, която е шесткратен носител на различни награди по композиция. Както музиката, така и хореографията са вдъхновени от класически мюзикъли като „Кабаре”, „Коса”, „Чикаго” „Ах, този джаз”.

Оператор на продукцията е Александър Крумов, снимал многобройни български и чуждестранни пълнометражни филми и реклами, сред които „Мила от Марс”, както и призьор на няколко награди за операторско майсторство.

Сценограф е небезизвестната Ягама - художник с многопрофилна насоченост и ярък почерк, придобила популярност със своите картини, инсталации и работа по многобройни видео творби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА