Last news in Fakti

31 Август, 2015 18:22 1 059 0

Рашидов поздрави Самуел Финци

  • самуел финци-
  • актьор на годината-
  • германия

Министърът на културата Вежди Рашидов поздрави Самуел Финци за престижното отличие – обявяването му за актьор на годината в Германия.   Както съобщи berlinonline.de, Самуел Финци е обявен за актьор на годината в Германия, като той е отличен за ролята му на Владимир в спектакъла "Очакване на Годо" от Самуел Бекет под режисурата на Иван Пантелеев. Пиесата бе поставена в Deutschen Theater в Берлин. Класирането е извършено след годишното допитване до 42-ма авторитетни театрални критици от списанието "Театърът днес".

"Поздравявам Ви за големия успех и признание – каквото, безспорно, е обявяването Ви за актьор на годината в немскоговорещите страни", се казва в приветствието на министър Вежди Рашидов към Самуел Финци.
Поредното престижно отличие за Вашия изключителен талант и актьорска дарба са прекрасно потвърждение, че истинското изкуство няма граници. Ще се радваме ако скоро имате възможността да реализирате Ваши интересни нови театрални проекти и в България - почитателите на Мелпомена у нас ги очакват с нетърпение и вълнение, се казва още в поздравлението на министър Рашидов към именития актьор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА