Last news in Fakti

29 Октомври, 2015 03:00 1 064 0

„Ние сме вечни!” – вече със специалното участие нa Печенката

  • печенката-
  • ние сме вечни-
  • участие

Световната шампионка по бийтбокс става част от театралното представление

„Ние сме вечни!” от Кирил Буховски продължава да изненадва приятно зрителите. Представлението, посветено на младите, техните мечти и приятелството, вече ще бъде и със специалното участие на световната шампионка по бийтбокс – Адриана Николова – Печенката.

Тя показва своите бийтбокс възможности и по време на концерта по повод Деня на София, в чиято организация участва директорът на Театър „София” Ириней Константинов Тогава той я забелязва като ярък представител на младежите, изразяваща себе си и своето изкуство по забележителен начин. Така се появява идеята Печенката да се включи в „Ние сме вечни!”, а когато тя самата гледа представлението – заявява, че би искала да е негов посланик и че би го препоръчала на всички, които искат да видят нещо изключително съвременно на театрална сцена.

В хода на репетициите за нейното включване и при заснемането на видео за спектакъла Адриана научи артистите, които участват в „Ние сме вечни!” на бийтбокс умения.

Следващите дати са 29 октомври, 12 ноември и 21 ноември. На 29 октомври и 21 ноември отново ще има среща-разговор с артистите след представлението.

Единствено на 21 ноември Печенката няма да участва в представлението, тъй като вече има поет ангажимент към европейско музикално събитие.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА