Last news in Fakti

28 Май, 2016 04:00 4 737 1

Правят филм за подводницата "Курск"

  • колин фърт-
  • филм-
  • курск

Носителят на Оскар Робърт Фърт ще участва в продукцията

Британският актьор Колин Фърт ще участва във филм за трагедията с руската подводница "Курск", съобщи „Варайъти“.

Режисьор на филма ще е Томас Витенберг. Сценарият е по мотиви от книгата на Робърт Мур: „Време да умреш: Неразказаната история на трагедията Курск“. Филмът ще се продуцира от компанията на Люк Бесон.

Филмът ще проследи подробности около потъването на подводницата в Баренцово море през 2000 г. Той ще разгледа борбата на екипажа за оцеляване и усилията на семействата на моряците да предизвикат спасителна операция.

Върху сценарият на филма ще работи и сценариста на „Спасяването на редник Райън“ Робърт Родат.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Самоковеца

    0 0 Отговор
    Спомням си случката, бях в чужбина и телевизиите непрестанно коментираха инцидента, беше лятото на 2002 или 2003, норвежците имаха малък спасителен апарат и предложиха на руснаците да им помогнат, но дупето ( В. Путин) отказа всякаква помощ, всички се изненадаха защото нямаше никакво политическо напрежение или влошаване на отношенията изток-запад, но въпреки това новият руски лидер отказа всякаква помощ