Last news in Fakti

31 Май, 2016 05:16 1 885 1

Емилия Кларк иска да е Агент 007

  • емилия кларк-
  • иска-
  • агент 007

Тя е поредната актриса, искаща да изиграе женска версия на Джеймс Бонд

Звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк изрази готовност да изиграе женската версия на Агент 007, съобщи „Гардиън“.

След като почти сигурно Даниел Крейг се отказва от ролята на Джеймс Бонд, все повече актриси изявяват желание да направят женска версия на героя, като Джейн Бонд.

„Имам доста неосъществени мечти. Много ще ми хареса да изиграя Джейн Бонд. С удоволствие бих играла с Леонардо Ди Каприо, като кавалер на Бонд. Няма съмнение в това“, заявява Кларк.

Актрисата стана известна с ролята си на Денерис в култовия сериал „Игра на тронове“. Сега тя получава и първата си главна женска роля в романтичната драма „Аз преди теб“.

Вече няколко дами изявиха желание да играят женска версия на Джеймс Бонд. Една от тях е звездата от „Досиетата X” Джилиан Андерсън. Все пак обаче Агент 007 почти сигурно ще продължи да е мъж и е най-вероятно образът му ще бъде поет от Том Хидълстон.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алти балти

    0 0 Отговор
    Е.ати простотията. И как ще я кръстят тая - Джейми Бонд? После и филмите за Рамбо, Индиана Джоунс и подобни ще направят с жени докато всички дето гледат не обърнат резбата.