Last news in Fakti

18 Юни, 2016 10:23 2 973 1

Концерт в Троян на Джо Лин Търнър

  • джо лин търнър-
  • троян-
  • концерт
Концерт в Троян на Джо Лин Търнър - 1

Рок легендата Джо Лин Търнър ще изнесе концерт в Троян. Бившият вокалист на групите "Рейнбоу" и "Дийп Пърпъл" е гост на четвъртото издание на рок академията "Троян 2016".

Програмата на Рок академията в Троян днес започва с майсторски клас по китара с Цветан Недялков и барабани с Теодор Янков. От 17 часа е конкурсът за авторски песни на млади групи. Победителят ще придобие право да изнесе самостоятелен концерт на следващото издание на Рок академията. От 20:30 часа тази вечер, на откритата сцена на Централния площад в Троян, ще излезе легендарният Джо Лин Търнър. От 14:00 до 23:00 часа, ще бъдат затворени за движение на автомобили, някои от централните улици в града.

За гостите на община Троян, които предпочитат джаз вместо рок, на Деветашкото платотази вечер се организира джаз концерт под звездите, с участието на изтъкнати български изпълнители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цветан

    0 0 Отговор
    Джо Лин Търнър беше страхотен!