30 Юни, 2016 01:00 1 419 1

JEREMY? са единствената българска група на Exit Festival 2016

  • jeremy?-
  • група
JEREMY? са единствената българска група на Exit Festival 2016 - 1

След като през юни JEREMY? споделиха сцената с рок легендите QUEEN и Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България, популярната българска рок банда продължава с пълна сила участията си както у нас, така и в чужбина.

Групата ще посрещне първите слънчеви лъчи на Джулай морнинг като хедлайнър на традиционния рок фест на Камен бряг. JEREMY? гарантират незабравим рокендрол и силни емоции за всички свои родни фенове в нощта срещу 1-ви юли.

Само няколко дни по-късно, на 10-и юли, Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян заминават за съседна Сърбия, където ще покорят още една от най-утвърдените международни летни музикални сцени – Exit Festival 2016 в Нови Сад. JEREMY? са единствената българска група, избрана да вземе участие в тазгодишното издание на един от най-добрите музикални фестивали в Европа. На престижната Fusion Stage, пред традиоционно хилядна публика музикантите ще забият хитовете от дебютния си едноименен албум, сред които са “Fake Fruits”, “Hope”, “Two Weeks To The Great Escape” и “King Kong”.

Международната публика вече не е чужда за JEREMY?, които са свирили и на големи музикални фестивали и сцени като The Great Escape във Великобритания и Rock For People в Чехия. „Отдадени сме на рокендрола и на нашата публика. Щастливци сме, че музиката, която правим, печели публика навсякъде – както у нас, така и навън“, споделя фронтменът на групата Ерсин.

Лятото на JEREMY? ще продължи с още разтърсващи рокендрол изяви на редица музикални фестивали у нас. Феновете ще могат да чуят на живо групата и по време на Golden Sands Music Weekends в морския курорт „Златни пясъци“ на 30-и юли, на Фестивала на изкуствата „Аполония“ в Созопол на 4-ти септември, както и на някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

JEREMY? са единствената българска група на Exit Festival 2016

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моме Калино

    0 0 Отговор
    На път съм в момента и няма как д апроверя какви песни има групата, защото ще ми се наложи да чакам векове да зареди, но исках да попитам - имат ли текстове на български език, щом са с това име???