Last news in Fakti

31 Юли, 2016 01:30 7 816 0

Джаред Лето: Жокера бе ролята на живота ми

  • джаред лето-
  • жокера-
  • роля-
  • отряд самоубийци

Актьорът е бил напълно погълнат от ролята на шантавия си персонаж

Джаред Лето: Жокера бе ролята на живота ми - 1
Снимка: Instagram

Американският актьор Джаред Лето не мисли, че някога ще се "избави" от ролята на Жокера, изиграл в екшъна "Отряд самоубийци". 44-годишният Лето се въплъти в кожата на известния филмов злодей на DC Comics, а феновете вече нямат търпение да до видят на големия екран.

"Посветих се дълбоко на този персонаж. Трябва да заявя, че това бе ролята на живота ми. Никога преди не съм се забавлявал толкова. Жокера е болен мозък, извратен, но въпреки това привлекателен за публиката. Не мисля, че след като си изиграл подобна роля, можеш да ѝ кажеш чао. Жокера винаги е някъде там.", призна Лето в телевизионното предаване "Good Morning America".

"Отряд самоубийци" разказва за тайна правителствена организация, която наема банда затворници - суперзлодеи, които осъществяват опасни операции. Световната премиера на продукцията е на 3 август, а за България - на 5 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА