Last news in Fakti

2 Септември, 2016 22:49 2 795 3

Мел Гибсън се зае с филм за възкресението на Христос

  • мел гибсън-
  • христос-
  • исус христос-
  • филм-
  • възкресение

Режисьорът твърди, че това не е продължение на филма му от 2004 г.

Мел Гибсън се зае с филм за възкресението на Христос - 1
Снимка АП/БТА

Мел Гибсън потвърди слуховете, че ще прави за възкресението на Исус.

Американският актьорът и режисьор обяви, че работи върху продължението на своя филм от 2004 г. "Страстите Христови", в който се разказваше за последните дни на християнския месия.

"Това е много голяма тема и тя трябва да се вникне в нея - ние не искаме просто да илюстрираме какво са е случило, а да прочетем внимателно какво точно се е случило. Искаме да открием по-дълбок смисъл", заяви Гибсън миналия уикенд по време на "SoCal Harvest", евангелски фестивал на християнските изкуства. "Искам да кажа, че всички ние можем да прочетем, че това се е случило."

В началото на интервю, съобщено за първи път от IndieWire, сайт за кино новини, Гибсън благодари за аплодисментите на публиката и за подкрепата на евангелистите по време на споровете около "Страстите", който филмовите критици и някои еврейски групи заявиха, че разпалва антисемитски теми.

Според Гибсън, филмът ще се нарича "Възкресение". Актьорът обясни, че новият филм, ще се съсредоточи върху възкресението на Исус Христос.

„Това не е продължение на „Страстите Христови“. Нарича се „Възкресението“ (“The Resurrection”)", твърди актьорът.

Слуховете около продължението на филма, който се превърна в изключителен провал за Гибсън, се появиха в пресата още през юни. тогава медиите се позоваха на сценариста Рандъл Уолъс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 религиозна асоциация

    0 0 Отговор
    Тоя нещо изостава с модата - ВЕЧЕ ТЪРСИМЕ АЛЛАХ и Мохамед! Сега ако всички бежанци вдигнат вой, защо християните правят филм за своя Бог, а за техния не са направили и Мел Гибсън отива на съд за дискриминация! Добре, че Исус е евреин и по законите на еврейската религия - ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА "ГОИ" И ТРЯБВА ДА УМРАТ! Та поне там ще хване дикиш и няма даго пипат от страна на Израел, а може и мюсулманите от ДПС и БХК да са доволни...

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "религиозна асоциация":

    Иисус Христос е арамеец, а относно предишния шедьовър на Мел Гибсън, то тогава евреите имаха пяна на устата, защото не ги беше поставил в обичайната "услужлива" светлина, а напротив показа истинските им лица на предатели и долни твари. Надявам се и този път да направи същото!
  • 3 123

    0 0 Отговор
    По слаб превод на статия ме съм виждал.
    Обидно е спрямо читателя.