Last news in Fakti

21 Март, 2012 07:01 2 959 0

Юбилеен концерт на Данчо Караджов

  • караджов-
  • данчо караджов-
  • концерт-
  • юбилей
Юбилеен концерт на Данчо Караджов - 1
Група Сигнал

Йордан Караджов, ще отбележи своята 60-та годишнина със специален юбилеен концерт. На сцената, освен самия Данчо и група "Сигнал", ще се изявят и много негови приятели.

Шоуто "60 години Данчо Караджов" ще се състои днес в Зала 1 на НДК, от 19:30 часа и е със специалната подкрепа на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова и е посветен на кандидатурата на града за културна столица на Европа

Да участват в концерта на 21 март Йордан Караджов е поканил много свои колеги рокаджии като Наско от БТР, Звезди от "Ахат", дъщеря си Лора Караджова, Тома, Красимир Гюлмезов, както и хор, който самият юбиляр е нарекъл "Красивите гласове".

Освен познатите хитове публиката ще чуе и 4 песни от новия солов албум на любимеца на българските рокаджии Йордан Караджов – "Такъв е животът".

Йордан Караджов ще пусне на пазара луксозно издание на албума "Такъв е животът" през април. Дискът ще бъде с колекционерска стойност, защото ще е надписан лично от него.

Музикантът е изнесъл над 6000 концерта за 42-годишната си кариера.

"Чувствам се окрилен да продължа напред и  когато нещата се случват по правилния начин, всичко е добре. Няма по-голямо удоволствие и удовлетворение за един артист от това, независимо дали работи сам или с група", коментира творческото си "остаряване" Караджов, подчертавайки, че се е озовал на фронта на Сигнал "просто защото така се получи в онези години". "Единственото нещо, за което съжалявам, е, че нямах много време за семейството си", допълни той, цитиран от mysound.bg.

Концертът ще бъде записан и издаден на диск и DVD. Билетите са с цени 15, 20, 30 и 50 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА