3 Април, 2012 08:51 5 192 1

Грандиозен концерт на Лили Иванова в "Арена Армеец"

  • лили иванова-
  • концерт

Тази есен ни очаква грандиозен концерт на легендата на родната поп музика Лили Иванова. Датата е 22 ноември, а мястото - зала Арена в София. Примата ще представи част от най-новите си песни пред отбрана публика, съобщи бТВ.

Грандиозните й концерти в зала 1 на НДК се бяха превърнали в традиция, но след две години без подобни изяви Лили се завръща с изцяло нов репертоар, а шоуто в най-голямата ни зала обещава да е наистина мащабно. На сцената ще има 31 музиканти, "най-добрите в България", по думите на певицата, 16 цигулки, вокална група и триото на Лили, което участва винаги в подобни проекти.

Над десет хиляди души ще имат възможност да се насладят на най-новите песни на родната музикална прима. Билетите вече са в пуснати в продажба.


Около Лили винаги има новини, а това тя обяснява със силата на волята и духа си и това, че е пълна с енергия.

„Няма никога да пропия, да пропуша, да се вайкам, да се отчайвам... Някой казал нещо, пък ме снимал. С това не могат да ми разклатят духа, в това е моята сила. Аз съм непоклатима, сподели пред бТВ Лили Иванова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    тая ако си опъне още малко кожата на лицето, и оная и работа ще почне да се вижда изпод пазвата и...