20 Януари, 2020 21:00 1 775 3

"Доктор Дулитъл" - нов живот за любимата приказка (ВИДЕО)

  • доктор дулитъл-
  • робърт дауни-джуниър

Нашумели имена като Селена Гомес и Октавия Спенсър озвучават главни герои

"Доктор Дулитъл" - нов живот за любимата приказка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новата приключенска продукция, със знаковото превъплъщение на Робърт Дауни-джуниър в един от най-обичаните класически образи в литературата и киното - Доктор Дулитъл, вече е факт и у нас.

Към смелото пътешествие на гениалния странник се присъединява младият и самоназначил се за негов чирак Хари Колет, както и нестандартната група от неговите приятели - животните.

За голяма част от зрителите е неочаквана тази смяна на амплоа от Робърт Дауни-джуниър. Затова и ще бъде интересно да се види как той влиза в такъв на пръв поглед нетипичен образ. Историята е добре позната, но заживява нов живот.

Нашумели имена като Селена Гомес и Октавия Спенсър озвучават главни герои в оригиналната версия.

Голям интерес предизвикват и ролите в българското озвучаване - Прея, Гергана Стоянова и други вдъхновяващи имена са оставили своя отпечатък в дублираната версия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    5 1 Отговор
    Има напредък. Поне този път не е негър.
  • 2 реклама

    1 1 Отговор
    Д-р Дулитъл оправя всякакви животни!
  • 3 За малко не ми достигна за отличен успех

    1 0 Отговор
    И ми я подариха книгата за,, доктор Дулитъл,,...! (малко фукня)