Last news in Fakti

2 Април, 2022 22:15 2 660 1

Носителят на ИКАР „Web Бурлеска“ поканен във Франция и САЩ

  • театър-
  • вариететен театър-
  • икар-
  • сцена-
  • шоу-
  • спектакъл-
  • мелинда терзийска-
  • маргарита христова-
  • паолина попова-
  • натфиз

Истински дъжд, като в холивудски филм, заваля на сцената на Вариететния театър

Носителят на ИКАР „Web Бурлеска“ поканен във Франция и САЩ - 1

Два поредни дни на 1 и 2 април в Софийския вариететен театър се проведе Фестивал на илюзионното изкуство, реализиран с подкрепата на „Съюза на илюзионистите в България”, САБ и Министерство на културата. Продуценти на фестивала са Десислава Димитрова – Шехерезада и Борислав Борисов – Боби Шоу. Участваха и много гости от чужбина, както и председателите на балканските клубове. За всички участници голяма изненада бе магичният базар и изложба на магически реквизити и артефакти на доайени на българската магия положили основите на илюзионното изкуство в България.

Но най-голямата изненада за всички присъстващи бе уникалният спектакъл на „Web Бурлеска“ на Софийския вариететен театър, който тази година заслужено спечели наградата „ИКАР“ на Съюза на артистите в България. Музикално танцовото шоу бе номинацията на „Гилдията да вариететните артисти“ към САБ и разказва за момичетата от другата страна на екрана. Една история от живота с дълбок смисъл от ежедневието на всеки един от нас, но незнайно защо под прикритие. В спектакъла има всичко, заради което публиката си тръгва, доволна : музика, танци, акробатика, цирк, дори истински дъжд, като в холивудските филми.

Мелинда Терзийска, Маргарита Христова, Паолина Попова повече от час са във вихъра си. Те дори не играят роля, играят самият живот. Дипломирани актриси от НАТФИЗ и бивши спортистки чаровните девойки показват онова, което не може да се види в класическия театър. Мултимедията е като техен дом, в който влизат и излизат без никаква трудност, без прегради и стени, но с точност на швейцарски часовник. Пищните атрактивни костюми, красивите тела са празник за окото. Чарли Варийски, уникален актьор който, нито за миг не излиза на сцената, но е непрекъснато на мултимедийния екран, добавя допълнително настроение, към общата изпълнена с красота атмосфера. Неслучайно вариететното шоу „Web Бурлеска“ е поканено в САЩ и Франция.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗОВ София Запад

    3 2 Отговор
    Зеленски да ги покани на концерт в Украйна .Поне ще има някаква полза от тия кючелийки