26 Юли, 2013 11:47 2 263 0

"Дъх на лято" с Иван Яхнаджиев

  • иван яхнаджиев-
  • цена бояджиева-
  • художник-
  • изложба

Известният български художник Маестро Яхнаджиев гостува с камерна изложба в италианският ресторант Остерия Барбароса в центъра на София.

Експозицията включва някои от последните му творби, създадени в Италия.

Уникалните 12 живописни платна ще внесат Дъх на Лято в градината на ресторанта през следващите два месеца.

Ще бъдат показани за първи път и 11 портрета на галеристката Цена Бояджиева (внучка на големия български художник Златьо Бояджиев), изрисувани с туш и химикал от художника в Рим.

На 29.07.2013 във вечер, посветена на изкуството Боди Арт, скулптурното тяло на световната шампионка по лека атлетика Мерилин Арно ще бъде използвано като платно от Яхнаджиев. Четката на майстора на боди арта ще затанцува върху Мерилин с ярки цветове, докато се роди жива картина с неоспорим сексапил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА