Last news in Fakti

12 Декември, 2013 13:41 1 536 0

Лили Иванова за първи път с концерт в Операта

  • лили иванова-
  • националната опера-
  • концерт

Изключителното музикално събитие е в нощта срещу Св.Валентин

Лили Иванова ще пее за първи път на сцената на Националната опера и балет в София. Уникалният концерт „Любов в операта” ще се състои на 13 (четвъртък) февруари 2014 г. от 20.00 ч. – в нощта срещу празника на влюбените Св. Валентин. Това ще е и подаръка на Лили за верните й фенове.

Някои от вечните си хитове, най-голямата звезда на българската поп музика, ще изпълни за първи път в нов аранжимент, направен специално за концерта в Операта и под акомпанимента на 15 музиканти, сред които и струнен състав. Уникалната акустика и изисканата атмосфера на Националната опрера, гарантират бляскаво и неповторимо преживяване.

От сцената на Операта най-ярката звезда на българската поп музика ще раздава любов с вечните си песни. За уникалното представление ще допринесат невиждани досега в България светлинни и видео ефекти с извити LED екрани, ползвани от най-големите световни звезди като Мадона например.

Първият по рода си концерт има за цел да набере средства за осъществяването на проект с работно заглавие „Музиката е Море“ – изграждане в района на плаж "Хасиенда бийч" в Лозенец на огромен роял (с размери 6 х 6 х 8 м), който да се превърне в своеобразен паметник на музиката, изкуството и човешката потребност от допир с духовния свят. Проектът е подкрепен от известните български художници Кольо Карамфилов и Стефан Божков.

За да поднесете най-подходящия подарък за Деня на влюбените на своя скъп партньор, ценителите на високото изкуство и вълнуващите преживявания могат вече да закупят билети за събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА