Last news in Fakti

19 Април, 2024 09:52 2 370 6

Кортни Лав: Тейлър Суифт е безинтересна, Лана дел Рей да почива седем години

  • кортни лав-
  • бионсе-
  • лана дел рей-
  • тейлър суифт-
  • мадона

Не харесвам музиката на Бионсе и Мадона, отсече вдовицата на Кърт Кобейн

Кортни Лав има ново радио шоу за жените в музиката, но се оказа, че тя не е много голям фен на някои от най-големите имена сред дамите на нашето време, предаде CNN.

Лав, фронтдамата на групата Hole, този месец стартира поредицата от осем части на BBC Radio, озаглавена “Жените на Кортни Лав”. 59-годишната рокерка, която живее в Лондон от 2019 г., популяризира проекта в интервю за “The Standard” в който тя изрази възхищението си от артисти като Пати Смит, Нина Симон, Пи Джей Харви, Деби Хари, Джули Лондон и Джони Мичъл.

Но някои съвременни артисти, включително Тейлър Суифт, не са по вкуса на Лав.

"Тейлър не е важна”, каза Лав за Суифт. “Тя може да е запазено място за момичетата и вероятно е днешната Мадона, но не е интересна като артист.”

Лав беше почитател на музиката на Лана Дел Рей, но това се е променило.

„Не харесвам Лана, откакто направи кавър на песен на Джон Денвър, и мисля, че наистина трябва да си вземе седем години почивка“, каза Лав.

“Когато записвах новия си албум, трябваше да спра да я слушам, тъй като тя ми влияеше твърде много.”

Лав не спести критики и за Мадона.

"Аз не я харесвам и тя не ме харесва. Обичах филма на Мадона от 1985 "Отчаяно търсейки Сюзън", но за град Ню Йорк толкова, колкото и за нея.”

"Всяка успешна жена в бранша вече е клонирана, така че има твърде много музика. Те всички са еднакви” каза тя. “Ако пуснете нещо в Spotify, ще бъдете бомбардирани с много неща, които са абсолютно еднакви”.

Искам да кажа, че ми харесва идеята Бионсе да направи кънтри запис, защото става дума за черни жени, които влизат в пространства, където преди това само бели жени са били допускани, не че ми харесва много. Като концепция ми харесва. Просто не харесвам музиката ѝ”.

 


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ибее

    0 0 Отговор
    Тоя плазмодиий си направи кариерката покрай трупа на мъжлето й - ревнивото деприсирано наркоманче
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.