Last news in Fakti

4 Март, 2014 14:20 2 131 0

Носител на "Оскар" води 30 Seconds To Mars у нас

  • 30 seconds to mars-
  • sofia rocks 2014-
  • концерт-
  • джаред лето-
  • концерт-
  • стадион "академик"

Групата начело с фронтмена Джаред Лето ще изнесе концерт в София на 6 юли

Носител на "Оскар" води 30 Seconds To Mars у нас - 1
Бандата 30 Seconds To Mars - Джаред (в центъра) и Шанън (вдясно). На другия кадър - братята със статуетката "Оскар" (АП/БТА).

Легендарната група 30 Seconds To Mars ще е хедлайнер на тазгодишното издание на най-голямото рок събитие в страната – SOFIA ROCKS 2014, оповестиха организаторите от Balkan Entertainment. Но добрите новини не свършват дотук! Освен с награди от най-престижните филмови церемонии фронтменът на бандата Джаред Лето и останалите пристигат в България на 6 юли с пълна концертна програма.

В неделя, по време на бляскавата церемония по случай 86-ите годишни награди на Американската филмова академия, фронтменът на бандата 30 Seconds To Mars Джаред Лето грабна статуетка „Оскар“ за поддържаща мъжка роля във филма „Клубът на купувачите от Далас”. Това е първият „Оскар“ в кариерата на актьора, но не е неочакван: в последните месеци той спечели общо 6 награди за тази роля, между които и "Златен глобус".

Емоционална, прочувствена и сдържана – такава беше речта на Лето при получаването на лелеяната статуетка. Много медии единодушно я определиха за най-добрата за цялата звезда вечер. Актьорът музикант заслужи отличието с превъплъщението си в  транссексуален пациент, болен от СПИН - първа му филмова роля след 6-годишна пауза.

Само за 2 минути и 25 секунди Лето успя да сподели всичко, което си беше наумил, оставайки сдържан и кратък. Той благодари на майка си, която бе сред публиката на церемонията, разкривайки част от нейната трогателна история на самотен родител: „Тя окуражи децата си да бъдат креативни и да работят здраво, за да постигнат нещо специално. Обичам те, майко, благодаря ти, че ме научи да мечтая“. Джаред посочи и брат си Шанън, седящ до майка им, като го нарече „най-добрия по-голям брат на света“ и му благодари за невероятното и лудо приключение, наречено 30 Seconds To Mars.

Актьорът не пропусна да докосне и някои чувствителни политически теми, като застана открито зад протестиращите и борещите се за своите права и свобода хора в Украйна и Венецуела. Накрая той посвети своя „Оскар“ на 36-те милиона, изгубили битката със СПИН-а, и на онези, които някога са почувствали несправедливост, заради това което са или заради този, когото обичат. „Тази вечер аз заставам тук пред целия свят с вас и за вас“,  завърши Лето.

30 Seconds To Mars ще изнесат концерт на 6 юли на стадион „Академик“. Билети за събитието може да се намерят в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА