Last news in Fakti

17 Април, 2014 17:34 1 063 0

Хилда Казасян тръгва на дългоочаквано турне

  • хилда казасян-
  • турне-
  • концерти-
  • джаз

Джаз примата ще изнесе концерти в 7 от най-големите градове в страната

"Изключително съм щастлива, че мога да сбъдна една моя мечта, да случа едно дълго чакано от мен турне! Нямам търпение да споделя това мое щастие с вас. Чакам ви!“ – казва джаз примата Хилда Казасян за предстоящото си турне.

Билетите за дългоочакваното турне на Хилда, което ще зарадва почитателите на джаз музиката в седем от най-големите градове в България, са вече в продажба.

На 9 май Хилда Казасян, заедно с музикантите Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров, се отправя на национално концертно турне. То ще се осъществи благодарение на подкрепата на Виваком и Уникредит Булбанк и ще обхване Русе (9 май), Бургас (10 май), Варна (15 май), Велико Търново (16 май), Стара Загора (23 май) и Пловдив (24 май). Хилда ще пее в оперните или драматичните театри в съответните градове. Финалният концерт на турнето ще бъде в София на 29 май в емблематичния Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Началният час на всички концерти е 19.00 ч.

Освен познатите теми от репертоара на певицата гостите на проявите ще имат удоволствието да са сред първите чули на живо най-новото парче на певицата, което предстои да види бял свят броени дни преди началото на турнето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА