Last news in Fakti

11 Декември, 2014 15:30 1 276 1

Осигуриха 52 стипендии за млади лекари

  • осигуриха-
  • стипендии-
  • млади-
  • лекари

Това е част от програмата на БЛС за задържане на младите лекари в родината

52 стипендии за млади лекари - специализанти и докторанти от цялата страна, осигури  Български лекарски съюз (БЛС). Това се прави вече трета година.

За следващата, 2015 г., съсловната организация отново осигури 52 стипендии в размер на 400 лв. месечно. Това е част от програмата на Съюза за задържане на младите лекари в родината.

Класирането беше извършено от комисия по определени критерии като първият класиран е събрал максималните 100 точки.

Стипендиите ще бъдат връчени на 12 декември 2014 г.(петък) от 13:30 ч. в залата на 6 ет. на Първа градска болница - София (бул. „Патриарх Евтимий” №37) от председателя на БЛС д-р Цв.Райчинов и зам.-председателя на БЛС д-р Юл.Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    0 0 Отговор
    Добре че им дават стипендии,ама после като завършат трябва да останат тук в България.Трябва да бъдат обвързани с някакви договори.