Last news in Fakti

25 Август, 2015 19:54 2 040 3

Дъщерята на Джони Деп става част от глобалната ЛГБТ общност

  • джони деп-
  • ванеса паради-
  • лгбт-
  • част

Дъщерята на американския актьор Джони Деп и френската певица Ванеса Паради се призна за част от глобалната ЛГБТ общност. 16-годишната Лили-Роуз Деп ще стане един от 10-те хиляди герои на фотопроект "Самоочевидни истини", които смятат че "не са сто процента хетеросексуални," пише Marie Claire.

През август снимки на Лили-Роуз с приятелката й Стела Максуел се появиха на страниците на новия брой на списанието Love.

Лили-Роуз се появи официално пред света през април 2015 г. Тя се появи в шоуто Chanel с майка си. Тогава медиите съобщиха, че Лили-Роуз тръгва по стъпките на баща си и е решила да стане актриса: тя беше избрана за главната роля на филм, в който ще се появи и Джони Деп.

Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха през юни 2012 г. след 14-годишно съвместно съжителство. Те така и не сключиха брак. Освен дъщеря те имат и син - Джек.

ЛГБТ е акроним, от първите букви на думите и означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора. Терминът възниква през 1990 г. като адаптация на по-краткия вариант ЛГБ, а към 2004 г. терминът е придобил такова разпространение, че официално се използва от почти всички организации и центрове на гей-общността, както и от ЛГБТ медиите в англоезичните държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи Същия

    1 0 Отговор
    КАто нормален човек се чувствам обиден от публикуването на подобни новини. Да не говорлм за възпитателното им влияние в/у подрастващите. Въпросът е: кой трябва в случая да се чувства засегнат, обиден и в правото си да се възмущава основателно?! А?...
  • 2 Същия Онзи

    0 0 Отговор
    Сатанизъм в действие! Предсказано е преди 2 хил.год. в Св Писание (ака Библията).
  • 3 Висоцки

    0 0 Отговор
    ЛГБТ общност- Ти да видиш