Last news in Fakti

19 Октомври, 2015 01:31 1 591 2

Тейлър Суифт печели по $ 1млн. на ден

  • тейлър суифт-
  • печели-
  • ден

До този момент от годината тя има постъпления от $ 317.8 млн

Американската певица Тейлър Суифт е печелила по $ 1 млн. на ден през 2015 г. , съобщи Дейли Мейл.

Суифт вече беше обявена за най-печелившата певица на тази година. До този момент тя е спечелила $ 317.8 млн. от продажбите на своя албум, рекламни договори и своето международно турне.

25-годишната певица издаде четвъртия си албум през октомври, миналата година, който се продаде в над 1 млн. бройки само през първата си седмица на пазара. Тя  направи и турне с 85 концерта по целия свят. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софи

    0 0 Отговор
    Абсолютно ни е сбъркана цивилизацията. Не е нормално футболисти и певици да прибират такива колосални суми, докато в същото време хора няма какво да ядат и с парите на една такава пачавра може да се стабилизира икономиката на доста държави като нашата.
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    За голямо съжаление човечеството толерира подобно статукво, защото всеки вярва и иска един ден да е на нейното място и да живее на гърба на обикновените хора! Красива, висока жена е и е добра певица, но 1 млн. $ на ден е прекалено!!!
    А ако някой започне да защитава това неконтролируемо забогатяване, то нека се замисли, че парите не ги дава само той, а фирмите на които всички плащаме за стоките им, но не са ни питали колко да дават за реклама на такива певци и футболисти!