Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 19:55 17 635 4

Маг Селена: Край на света? Глупости, след 2012 година настъпва „Златната епоха”

  • софия-
  • извънземни-
  • края на света-
  • селена

„Това са глупости”. Така маг Селена от окултен център със същото име определи интерпретациите на календара на маите, които вещаят края на света.

„Никога не е  имало край на света, никога няма и да има, може да е имало глобални и катастрофални катаклизми, но Земята  е съществувала и ще остане да съществува. И сега стават глобални катаклизми, но това е плавен преход. Ще има земетресения, ще има цунамита, ще има огромни снеговалежи, обилни количества дъждове. Но това не е само природно проявление, то е и контрол от  влечугоподните същества, които водят климатични войни чрез ХААРП, и не безизвестните Кемтрейлс, наречени още „Следи в небето”. Това са старите негативни проявления, които се индикират в новата промяна, за да провокират и за да легализират присъствието си. 2012 година е завършекът на един малък етап, преди настъпването на „Златната епоха”, поясни Маг Селена. Според нея това не е края на Земята. Тази теза е  вменявана на простия човек, който иска да играе кючек, той иска да слуша манипулативната чалга, той иска да бъде роб на чувствата, емоциите и желанията си.

Някои от така наречените извънземни същества са видели къде са слабите места на землянина и са го поставили на колене пред тях, така както заслужава, защото не иска да си мръдне пръста и да направи своето собствено духовно осъзнаване, да разбере своите собствени вътрешни нагласи и най-вече да поеме своите отговорности за всяко едно действие, смята Маг Селена.

Нещо повече за  извънземните същества, има ли ги, около нас ли са ?

Смешно е да се твърди, че извънземните ще дойдат тепърва. Това  е станало преди хиляди, хиляди, та милиони години. Извънземните отдавна са тук, те са дори твърде земни. Реалната дата на афиширането на НЛО е всеки ден. И то парадно афиширане. Вече къде няма летателни апарати, наречени неизвестни. Видяхме ги и при цунамито в Япония, видяхме ги и при всеки един изригващ вулкан, твърди Селена.

С добронамерен поглед ли са те  към Земята?

Зависи за кои говорим . Ако говорим за влечугоподобните, които отдавна са ни направили техни роби от преди 10 000 – 12 000 години най-малко, или другите, които са така наречените небесни учители - последните са безкрайно много и всички са добронамерени като се започне от Плеядите, Арктурианците, Сирианците и се стигне до  Армадата на Ащар, която е най-важната на този етап от времето. Именно те  са с положителни нагласи към нас. Но  народът ще бъде отново манипулиран, така че да се стресира от тях, а не от злонамерените, които ни владеят, смята Селена.

Корабите на извънземни, които кръжат около земята са хиляди. Някои от  тях са на постоянен стационар в орбитата около Земята и хиляди са в така наречената вътрешна земя и Агарта.

Предсказанията на Селена за президентските избори:

Моето лично усещане е, че има голяма вероятност изборите за президент да бъдат спечелени от Ивайло Калфин и Стефан Данаилов. Там засега ми се дава много топло и много светло, но какъв ще бъде завършекът е отделна работа. Зависи обаче и колко пъти ще се гласува, каза Селена. Тя не пощади политиците, като заяви относно изборите:  „100 вълка за една козя кълка, а  от България дори и козя кълка не остана” . Всеки би могъл да се досети, че в момента се цели един хубав етнически конфликт, който да предизвика гражданска война. Нека да се досетим, кой стои зад този диригентски парад, каза Селена и не пожела да уточни кой, според нея, е диригентът.

На Майката-Земята, която отвори своята коронна чакра съвсем наскоро – няма и месец време, не само ще паднат маските на така наречените политици и управляващи олигарси, но и никога повече няма да могат да се върнат в изходно положение. Ще им се видят истинските лица, които наподобяват не-човешки, каза Селена. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акага

    1 0 Отговор
    Извънземните верно са навсякъде сред нас ..
  • 2 Георги Георгиев

    1 1 Отговор
    Така е, аз даже лично познавам няколко, паднали са от Марс. Има само един проблем, освидетелствани са с тежка форма на олигофрения.
  • 3 520 zender

    2 1 Отговор
    На боб гледа на.....антрашпищ познава-познавам гледачките-на който му се вярва -значи ще вярва-съответно ще ще спонсорира гледачките-баблъци колкото щеш..
  • 4 Галина Ганчева

    2 0 Отговор