Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 09:00 1 795 4

Иновативна медицинска апаратура ще представят на форум

  • иновативна-
  • медицинска апаратура-
  • форум

Националната Физиотерапевтична Конференция ще се състои в Трявна

Иновативна медицинска апаратура ще представят на форум - 1

За поредна година учени от цяла България ще се съберат на Националната Конференция по физиотерапия. Тазгодишната тема на събитието е: „Медицинска рехабилитация - задължителен етап в комплексното лечение при заболяванията на нервната система“ и ще се проведе в хотел „Калина Палас“ гр. Трявна, в дните от 11-13 ноември.

На мероприятието ще присъстват изявени български лекари, членове на Български лекарски съюз и специалисти в неврохирургията, рехабилитационната медицина, неврофизиологията и неврологията. Сред тях фигурират имената на доц. д-р Марин Маринкев, д-р Татяна Ангелова, която е Председател на АФМР, доц. Д-р Живко Колев, проф. Д-р Елена Илиева и др.

Освен специалисти в областта, участие във форума ще вземат и български фирми, чиято дейност е свързана с разработването на високотехнологично медицинско оборудване в направление физиотерапия и рехабилитация.

Сред фирмите, които ще бъдат част от събитието е БТЛ Индъстрийз. Търговският екип на БТЛ ежегодно участва в изложението със свой щанд и е генерален спонсор на Конференцията. Тази година от компанията обявиха, че освен познатите до момента уреди, ще представят и революционно нов продукт за българския и световен пазар. Апаратът се планира да бъде в изключителна помощ за физиотерапията и неврологията.          

БТЛ ще отбележи активно участие в събитието, не само със свой щанд, на който заинтересованите участници ще могат да се запознаят отблизо с апаратурата, дело на компанията, но и с презентация за приноса на новите технологии в рехабилитацията. Презентацията ще бъде изнесена от уважаван специалист в областта, д-р Силвия Паскалева д.и., която е и дългогодишен практикуващ лекар в „Спортсклиник Евуровита“.

В програмата са предвидени, освен лекции, дискусии и презентации, време за почивка и разтоварване. За гостите е организирана закуска и обяд, а всеки желаещ да допринесе със своята дейност във форума, ще получи „Сертификат за участие в Конференцията с фиксирани кредитни точки“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.