Last news in Fakti

2 Декември, 2016 12:10 2 668 0

ТОП 10 в модата тази зима (снимки)

  • зима-
  • мода-
  • 2017-
  • пуловер-
  • шал-
  • oversize

И най-тежките зимни студове никога не са пречели на жените да бъдат стилни и в крак с модата. Ако се съмнявате в това, разгледайте списъка, създаден от AdMe.ru, с 10-те задължителни тенденции в облеклото през този зимен сезон.

Огромен плетен пуловер

Мек пуловер, в който просто ти се иска да се завиеш, е ежегоден must have за зимата. Този зимен сезон дизайнерите препоръчват ярки, запомнящи се цветове, с изобилие от декоративни детайли, обемна яка, дълги ръкави и масивни рамене. Тези пуловери изглеждат страхотно с всякакви панталони, поли, и, разбира се, високи ботуши.

Плетени чорапи над коляното

Удобните и елегантни дълги плетени чорапи са отлична алтернатива на конвенционалните чорапи. Те сравнително лесно се съчетават с с дрехи от различни текстури, цветове и дизайн. Много добре стоят с ботуши, както и в комбинация с чорапогащници. И освен това топлят краката ви.

Шал oversize

Тoзи топъл и уютен аксесоар е абсолютно задължителен този сезон. Той може бъде ярък и интересен акцент в облеклото и със сигурност ще ви отличи сред тълпата. Шалът oversize може да бъде комбиниран с всичко, но изглежда особено добре в комбинация със зимно палто, с пуловер със свободна кройка, с жилетка или с кожено яке.

Шал яка

Шалът яка е много актуален по време на студения сезон аксесоар. Основната полза от него е, че може да се носи по най-различни начини, и дори да се превърне в шапка, жилетка или лента за ръка. Тези шалове могат да се комбинират с почти всички връхни дрехи.

Плетена шапка

Друг топъл аксесоар, без който не може да мине всеки зимен сезон. Сред огромното разнообразие от модели плетени шапки една от тенденциите е широката плетка. Тя изглежда добре с всяко топ облекло.

Ярки палта

Всяко момиче знае: модерното кожено палто е не само стилно, но и, разбира се, топло. Освен традиционните палта в класически нюанси, през зимния сезон 2016-2017 в списъка с тенденциите също може да намерите палта в по-ярки и необичайни цветове. Цветните палта не само ще ви сгреят, но и ще разкрасят късите зимни дни с нови цветове.

Пелерини

Топлите пелерини са смятани за класическо въплъщение на изтъчения парижки вкус. Тази дреха е толкова универсална, че лесно може да стане част от всеки стилен зимен гардероб. Тя изглежда особено добре в бежово, черно, тъмносиньо, светлокафяво и червено. Някои модели могат да бъдат допълнени с яка от изкуствена кожа или качулка, и се съчетават идеално с високи ботуши.

Високи чизми

Тези ботуши навлязоха в модата още през есента и остават в списъка с тенденции и през зимния сезон. Могат да се носят буквално с всякакви дрехи: качулки, дълги палта, кожени палта, сака и дълги жилетки, мини-рокли, поли, тесни дънки и поло.

Зимните боти в ярки цветове

Въпреки актуалността на класическите черни, сиви, кафяви и бели обувки, през зимата на 2016-2017 можете да намерите модели и в ярки и необичайни цветове. С тези обувки със сигурност ще ви е топло и в най-тежките студове, и ще се отличавате сред другите.

Поло

Полото е не просто нещо модно за зимата. То може да изпълнява брилянтно водеща роля във визията, може да е и на втори план, освен това, е много удобно. Комбинира се с поли и панталони в различни стилове. Друго безспорно предимство на полото е, че с него винаги ще бъдете защитени от студа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА