Last news in Fakti

27 Март, 2018 09:09 2 491 7

Кола влетя право през стената на семейство и "паркира" в хола им (СНИМКИ)

  • автомобил-
  • влетя-
  • къща-
  • в дневната-
  • през стената-
  • разруши-
  • ранени-
  • пострадали-
  • без жертви-
  • великобритания-
  • уорчестършир

Шофьорът избягал от мястото на инцидента, зарязвайки превозното си средство

Автомобил влетя през стената на къща и спря насред дневната на едно семейство, което се наслаждавало на петъчната вечер.

Спокойната вечер на майка и дъщеря, седнали заедно пред телевизора, била внезапно прекъсната от трясъка на падащи тухли, последван от черно Audi A4, което минало право през стената на дома им в английския град Уорчестър, съобщава Daily Mail.

Изданието съобщава, че при инцидента двете жени пострадали сериозно, но въпреки нараняванията си, те могат да се смятат за късметлийки, защото никоя от тях не е загинала.

Мел Бийти била приета в болницата в Уорчестършир със седем счупени ребра и пробит бял дроб, докато нейната 15-годишна дъщеря Таш била с две счупени ребра и пукнат глезен, след неочакваната "визита" на колата в дома им.

Мъжът в семейството — 61-годишният съпруг на Мел — Робърт Бийти се отървал, без каквито и да е наранявания, защото по това време бил на горния етаж.

Шофьорът на черното Audi избягал от мястото на инцидента, измъквайки се през страничната предна врата на пасажерското място.

Бийти разказва, че е видял единствено гърба на водача на автомобила и не е успял да види лицето му.

"Имаше прах и дим навсякъде. Домът ни изглеждаше като военна зона и ние бяхме истински късметлии, че сме живи след това", заяви той пред местните медии.

Г-жа Бийти била седнала на дивана, с гръб към прозореца, когато колата ударила, запращайки я в другия край на стаята.

Съпругът ѝ още не може да повярва, че жена му не е пострадала по-сериозно при такъв удар.

"Никога няма да мога да си обясня как Мел оцеля. Ударът бе толкова силен, че главата ѝ трябваше да отхвръкне", казва той и изразява надежда, че съпругата и дъщеря му ще излязат от болницата до края на седмицата.

В момента те се възстановяват под лекарско наблюдение в местната болница.

Дупката на къщата им е покрита, а полицията издирва шофьора на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    5 3 Отговор
    Като гледам какви декоративни и тънки тухлички използват, сигурно с малко засилка и с крак ще влезеш през тая стена.
  • 2 Гост

    10 0 Отговор
    Най вероятно шофьора е бил Путин.Пак провокира наглеца.
  • 3 гост

    3 1 Отговор
    Първо, колата е минала основно през прозореца на бараката и второ това е декоративна тухлена фасада. През нормална тухлена къща това не може да мине, дори прозорците са им от тънки трески, а не масивна и плътна дървесина или алуминиев профил.
  • 4 Зорлем

    1 2 Отговор
    Ако мислиш, че Итонг-а или тухла "четворка" са по-здрави и устойчиви от тухла "единичка"...

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зорлем":

    Да, една стена иззидана от тухли четворки е много по-здрава от стена конструирана от дъски с дебелина 2см и покрити с подредени във вертикала тухли единички без каквато и да е армиране.
    Кажи една тухлена къща, която е била отнесена от ураган и после го сравни с поголомните щети в САЩ и техните бараки. Виж как се строят там къщите и че тухличките ги слагат вместо сайдинг, а не с коструктивна цел.

    Коментиран от #6

  • 6 Зорлем

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Здрава в какъв смисъл? Защото ако е на тема "защита против земетръс", например, тухлите не са подходяща технология. Справка - Япония.

    И ако беше чел и пътувал повече щеше да знаеш, че дори и "тъпите" американци имат дървени "бараки" от преди 100 години (че дори и от края на 18-ти век!), които все още си стоят прави и здрави. Също като нашите възрожденски къщи!

    Също така щеше да знаеш, че точно в Англия, където е въпросната случка, градското строителство отколе си е баш зидария с плътни тухли. Само че тъй като не са чували за земетресения не слагат много "пояси" и трегери за разлика от при нас.

    Ама то какво ли се пъна да обяснявам и аз. Нали всичките "милениъли" си мислите, че светът започва с Фейсбук и свършва с Уикипедия. Само дето ако трябва да перефразираме: "Интернетът дава, но в кошара не вкарва!".
  • 7 onq s konq

    5 0 Отговор
    Щото е ауди и затва е спрело насрет хола!Ако беше беенве щеше да си продължи и човека да си се прибере а не да бега като откачен !