Last news in Fakti

8 Март, 2012 11:20 9 729 5

Завещанието на Уитни Хюстън

  • уитни хюстън-
  • завещание

Данни от завещанието на починалата соул – легенда Уитни Хюстън бяха оповестени за първи път днес. Волята на звездата е всичко да бъде остането на единственото й дете – дъщеря й Боби Кристина, включително дрехи, обзавеждане, бижута, коли, пише „Дейли телеграф“.

Част от финансите на Уитни ще отидат при наследничката й, когато навърши 21. По-голяма сума ще й се отпусне, когато навърши 25 години, а цялото състояние ще е при нея, когато стане на 30 години.

Завещанието е подписано на 3 февруари 1993 година – месец преди Хюстън да роди дъщеря си.

Голямата американска певица и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст на 12 февруари. Тя бе намерена мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис, часове преди да пее на пищно парти. Чакат се резултатите от аутопсията, за да се установи от какво е починала звездата. Някой твърдят, че се е удавила, други приписват изненадващата й смърт на дрогата.

Всички ще я помнят с нежния й глас и любовните балади „І Will Always Love You” и Saving All My Love For You”. След шеметния успех кариерата й е затъмнена от лични проблеми, злоупотреба с дрога, лекарства и турбулентния й брак  с Боби Браун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Звездите са звазди защото...........................оставят СЛЕДИ!!
  • 2 ди-джея

    2 0 Отговор
    тя ще си остане в сърцата ни с хубавата музика , която създаде!
  • 3 доктора

    1 0 Отговор
    ЗАСИЯ НА ЗЕМЯТА СЪС СВОЯТА УНИКАЛНОСТ,ДАНО СВЕТИ СЕГА В ЦАРСТВОТО НА БОГА.ПОЯВЯВАМЕ СЕ В ТОВА ИЗМЕРЕНИЕ ЗА ЕДИН МИГ И ОТЛИТАМЕ ВЪВ ВЕЧНОСТА.ДАЛИ ПРИ РОГАТИЯ ИЛИ ПРИ БОГ,РЕШАВАШ САМ.ЗАМИСЛИ СЕ.
  • 4 бай Георги

    2 0 Отговор
    Аз съм 60 годишен и още не съм писал завещание.Ма ко ли да пиша завещание-един кредит от 20 000 лв.?
  • 5 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    До ДОКТОРА №3
    Въпрос от групата:"Докторе,ако си живял достойно по правилата
    на живота със сигурност ли ще отидеш при бога,а не при рогатия?
    Ако имаш информация от потърпевши,молим да ни информираш с
    коментар!"