Last news in Fakti

27 Юли, 2012 20:17 2 779 2

Два концерта в Бургас в помощ на Ади

  • ади-
  • бургас-
  • аделина коджабашева

Два благотворителни концерта за лечението на Ади ще се проведат в Летния театър в  Бургас на 29 и 30 юли. Събраните средства ще отидат за лечението на Ади, която се нуждае от животоспасяваща операция. Аделина Коджабашева е от Бургас и е само на 19 години. Младото момиче страда от много рядко срещано заболяване.

За да обединят усилия в името на добрата кауза, на сцената на Летния театър през двата дни ще се качат повече от 30 изпълнители и групи, сред които Тони Димитрова, Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Рафи, Ангел и Моисей, Маги Джанаварова, Георги Дюлгеров, 5-те сезона, Любо, Орлин Павлов, Лора Караджова, Ogi 23, Бобо, Спенс и мн. други.

Концертът на 29 юли е с начален час 19.00, а този на 30 юли - 18.00 часа. Билетите и за двете благотворителни изяви са на стойност 5 лева и ще могат да бъдат закупени от касите на Летния театър.
Преди дни кметът на Бургас Димитър Николов входира извънредна докладна записка в Общинския съвет, в която предлага приходите от продажбата на билети за конкурса „Бургас и морето“ да постъпят по сметката за лечението на болната Ади.

Ади страда от рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком  – злокачествен тумор и спешно се нуждае от животоспасяваща операция в клиниката „Хадаса“ в Израел, каза тогава кметът на Бургас.

Бургаският кмет още предлага, в нощта на конкурса, на предварително определени места да бъдат поставени урни, където всеки, който желае, ще може да даде своя принос за животоспасяващата операция. Събраните средства също ще бъдат преведени по дарителската сметка на момичето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    Чудна работа!!!Когато ГЕРБ отпусна крадени от нашия джоб пари за детето,платените комсомолци ги обсипаха с похвали,а сега когато някои наистина правят нещо безкористно за момичето милиционерите си траят.Абе нека направим необходимото за да помогнем,вместо да си правят реклама тия или ония дребни душици.
  • 2 999

    0 0 Отговор
    Хаха. Ти да не мислиш, че тия "звезди" го правят тоя концерт, защото са много добродушни ?! Точно тия си правят реклами с такива концертчета. А парите в тоя случай кой ги дава ? Нали пак са гражданите, които ще си купят билети.