Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 14:28 3 380 10

Това е най-новата, ефектна и евтина мода (СНИМКИ)

  • мода-
  • тенденции-
  • топ

Този топ определено гарантира привличане на мъжкото внимание

Всички сме чували, че „по дрехите посрещат“ и именно заради това няма човек – без значение дали е мъж или жена, който да не иска да изглежда добре. В наша помощ тук идват модните тенденции.

Оказа се, че въпреки шантавото време навън напоследък един моден артикул си пробива път към върха в модните тенденции при настъпването на есента.

Хубавото на този моден артикул е, че той е добре познат на всички дами. Освен това е и доста евтин. В повечето магазини той може да се намери както за по пет лева, така и за по 10, 15 лева.

Освен всичко всяка дама, която заложи на него, си гарантира, че ще привлече всички погледи към себе си тъй като той придава доста сексапилен вид на всички дами.

Този евтин, ефектен и шантав моден артикул е безшевният впит по тялото топ, който е с едно голо рамо.

Това е най-новата, ефектна и евтина мода (СНИМКИ)

Този спортен, безшевен потник с едно рамо може да се намери почти във всеки магазин. Хубавото е, че ако не намерите такъв винаги може да „трансформирате“ добре познатия стар потник като му отрежете едното рамо. Внимавайте, разбира се, при преправянето на стария тоалет.

Модните експерти са категорични, че с този топ всяка дама ще привлече мъжките погледи, тъй като за представителите на силния пол голите рамене на жените са супер секси.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забелязал съм, че

    28 3 Отговор
    красивата и финна жена каквото и да облече изпъква, а грозните и дебели се кичат с бижута, скъпи дрехи, обувки, чанти, парфюми, гримове, токчета и пак са си грозни.
  • 2 Харви уайнстейн

    6 0 Отговор
    Забелязал съм,че като го навреш и след 4-5 години се сещат,че си го наврял кофти,и започват да те съдят.Каквото и да облекат коврите,си остават което.Мъже пазете се и винаги едно на ум!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 цербер

    10 1 Отговор
    " може да „трансформирате“ добре познатия стар потник като му отрежете едното рамо." ПОТНИКЪТ НЯМА РАМО,ИМА ПРЕЗРАМКИ! РАМО И РАМЕНЕ ИМАТЕ ВИЕ.
  • 5 Фифи сладката

    1 1 Отговор
    ...за представителите на силния пол голите рамене на жените са супер секси. Голите ми гърдички също са секси.
  • 6 щамов работник

    4 0 Отговор
    Куклата до ананасите защо е зяпнала така? Торта със свещички ли са й показали?
  • 7 Дори и да съм млада и слаба

    3 2 Отговор
    Пак не бих го носила, това говори за лош вкус на който го носи, ако иска и да е без пари...!
  • 8 Откога говоря, че просто модата

    3 0 Отговор
    от 80-те и 90-те на XX в. се връща - "mama jeans" (по-широки дънки с висока талия, например като на Лин от "Алф"), "papa sneakers" (маратонки с дебела подметка), а сега и тоя потник, напомнящ за модерната по онова време аеробика. Ако някой си пази дрехите от преди 20-30 г., сега направо ще удари в десятката.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.