Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 10:45 3 345 5

Най-забавните зодии

  • зодии-
  • забавни-
  • добро настроение

Те винаги знаят какво и кога да кажат, за да усмихнат човека отсреща

Най-забавните зодии  - 1
Снимка: Shutterstock

Сред зодиите има и такива, чието чувство за хумор е ненадминато. Те винаги знаят какво и кога да кажат, за да усмихнат човека отсреща. Умеят да се самоиронизират и го правят по великолепен начин. Бързаме да споделим с вас кои са онези зодии, които винаги са в добро настроение и готови да се смеят, пише trafficnews.bg. Ето ги и тях:

Овен

Овните са едни от най-импулсивните знаци в зодиака. Освен това са изключително енергични и знаят как да те развеселят. Удоволствие е да прекарваш времето си с представители на тази зодия. Ако се чувствате потиснати, със сигурност Овните са идеална компания за вас. С тях определено настроението ви ще си дойде на мястото.

Близнаци

Още една зодия, с която гарантирано няма да скучаете. Те не само са забавни, но и умни. Това са хора, способни да обработват информацията от заобикалящия ги свят с бързи темпове. Те са интелигентни и с неподправено чувство за хумор. Почти невъзможно е да видите приятел на Близнак в лошо настроение. Арсеналът им от остроумни сентенции никога не се изчерпва.

Лъв

Лъвовете са хора, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те са способни да разсмеят всеки с шегите и историите, които разказват. Тяхното чувство за хумор е топло и сърдечно.

Стрелец

Стрелците са едни от най-забавните в зодиака. От тях може да стане чудесен комик. Способни са да ви залеят с лични истории, свързани с пътувания и преживявания. Винаги ги разказват толкова детайлно, че в един момент имате усещането, че сте били заедно с тях. Да не забравяме да споделим, че представителите на зодията никога не се страхуват или притесняват да кажат точно онова, което е в ума им. Добродушната им природа е нещото, което проличава още от пръв поглед.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забравили

    4 2 Отговор
    Сте скорпион, те са много забавни, когато не се сърдят
  • 2 Забавен стрелец

    8 3 Отговор
    Мръдни малко в ляво, че ми излизаш от мерника.
  • 3 бб4ж

    5 2 Отговор
    Овенът и Лъвът са едни от най- скучните зодии. Близнаците са клюкари и интриганти. На това, ако казвате забавно...

    Коментиран от #4, #5

  • 4 селтак

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "бб4ж":

    Овенът е най гадната зодия!
  • 5 Вергина

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "бб4ж":

    Повечето хора точно с това се забавляват. Затова и са изтипосали точно тези зодии.